Έκθετος στους Δημότες του Δήμου Παιανίας ο κ. Στάμου

Στο επίκεντρο ενός ιδιότυπου ενδιαφέροντος εξακολουθεί να βρίσκεται για 23η ημέρα ο Δήμος Παιανίας εξ αιτίας της αδυναμίας του Δημάρχου κ. Σπ. Στάμου να επιλέξει τους πέντε Αντιδημάρχους του Δήμου.

Η πρωτοφανής για την αυτοδιοικητική κοινότητα της χώρας εκκρεμότητα, να στερείται ένας Δήμος της πολιτικής επιστασίας των υπηρεσιών του, αναμφίβολα δεν κολακεύει το διαχειριστή αυτής της ευθύνης και αναπόφευκτα εγείρει ζήτημα επάρκειας ως προς τη δυνατότητα άσκησης της σημαντικότερης των υποχρεώσεών του: της διοίκησης του Δήμου!

Οι Δημότες αδυνατούν να κατανοήσουν την ολιγωρία του στην ανάδειξη των πέντε νέων Αντιδημάρχων και δυσφορούν με το περιεχόμενο των διαρροών που διακινείται ένθεν, κακείθεν, αναφορικά με τους λόγους που προκαλούν τη διατήρηση της σοβαρής αυτής εκκρεμότητας επί τόσο χρονικό διάστημα..

Οι Δημότες αξιώνουν την επιλογή των Αντιδημάρχων με αίσθηση ευθύνης, κριτήρια αξιοσύνης και όχι με κίνητρα “τακτοποίησης”, “αποκατάστασης” και παροχής “αντιμισθίας”.

Ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του ο κ. Σπ. Στάμου και το συντομότερο δυνατό, να δώσει τέλος στην φαρσοκωμωδία που εξελίσσεται επί 23 συνεχόμενες ημέρες στις πλάτες των Δημοτών.

Ο Δήμος δεν λειτουργεί με κανόνες αγοράς και κυρίως, δεν διοικείται με νοοτροπίες και αντιλήψεις που χαρακτήριζαν τους μεγαλοτσιφλικάδες του περασμένου αιώνα!

Καιρός να το συνειδητοποιήσει 2,50 χρόνια μετά.