«Με δύναμη από την Κηφισιά». Θεατρική παράσταση στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα την Κυριακή 21 Ιουνίου και ώρα 8.00 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη

Θεατρική παράσταση με το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά “Με δύναμη από την Κηφισιά” από το τμήμα ενηλίκων Γέρακα του Δήμου Παλλήνης σε σκηνοθεσία της Ασπασίας Τζιτσικάκη, την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, ώρα 8.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα και την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, ώρα 8.00 μ.μ. στο Οινοποιείο Πέτρου Παλλήνης. (συνέχεια παρακάτω)

Το έργο των δύο συγγραφέων αναφέρεται σε τέσσερις γυναίκες σε ένα σπίτι οι οποίες μιλούν ασταμάτητα. Για τον εαυτό τους, τις σχέσεις τους, τους άντρες, το παρόν και το μέλλον. Ο διάλογος ανάμεσα στα πρόσωπα στήνεται αριστοτεχνικά σαν ιστός αράχνης. Τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, την κωμωδία και το δράμα, θαμπώνουν. Πόθοι, προθέσεις, ελπίδες, σκέψεις εναλλάσσονται δαιμονικά και ακατάπαυστα με τέτοια ταχύτητα που μοιάζουν ακίνητα, χωρίς διαφυγή. Ανελέητα.

Η σκηνοθεσία της Ασπασίας Τζιτσικάκη συμπορεύεται με τον πνεύμα των συγγραφέων κι αυτό πιστώνεται στα θετικά της παράστασης. Αξίζει να τη δείτε.

Exit mobile version