Δράση ανακύκλωσης για την συντήρηση του Ειδικού Σχολείου Νταού Πεντέλης

Ειδικό Σχολείο Νταού Πεντέλης

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου σε συνεργασία με τους Συλλόγους Διδασκόντων των σχολικών μονάδων του Δήμου οργανώνουν δράση ανακύκλωσης χαρτικής ύλης  (βιβλία, τετράδια, περιοδικά, εφημερίδες κλπ. χαρτικά είδη) τα οποία θα συγκεντρωθούν μέχρι την Πέμπτη 15/6/2017 στα εξής Σχολεία : 1ο, 2ο, 3ο και 4ο Δημοτικά Σχολεία Ραφήνας, 1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία Πικερμίου, 1 ο Γυμνάσιο Ραφήνας, και Ειδικά Σχολεία Νταού Πεντέλης. 

 

Για τον σκοπό αυτόν καλούνται οι μαθητές όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου καθώς και οι γονείς και κηδεμόνες τους, να συγκεντρώσουν στα παραπάνω σχολεία, χαρτική ύλη που δεν τους είναι απαραίτητη, προς ανακύκλωση.

Η χαρτική ύλη θα παραληφθεί προς ανακύκλωση από εξειδικευμένη εταιρεία του κλάδου και τα έσοδα από τη διάθεσή της θα χρησιμοποιηθούν για την προμήθεια χρωμάτων και εργαλείων, επικουρικά στην προσπάθεια του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου για τη συντήρηση του Ειδικού Σχολείου Νταού Πεντέλης.

Επισημαίνεται ότι οι εγκαταστάσεις του Ειδικού Σχολείου στο οποίο φοιτούν παιδιά με ειδικές ανάγκες, χρήζουν εκτεταμένης συντήρησης, κατά συνέπεια, η αξιέπαινη πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου που προσβλέπει στη βελτίωση των συνθηκών φοίτησης των παιδιών, αξίζει να υποστηριχθεί εν όψει και της νέας εκπαιδευτικής περιόδου.

Exit mobile version