Τα αποτελέσματα της τοποθέτησης βρεφών & νηπίων στους Βρεφονηπιακούς / Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Παλλήνης

Ανακοινώθηκε από τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Παλλήνης ο 1ος πίνακας αποτελεσμάτων της τοποθέτησης βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς και παιδικούς Σταθμούς του Δήμου.  

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα για όλους τους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Με την απόφαση του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου, ορίζεται ως περίοδος τυχόν ενστάσεων που αφορούν τη μοριοδότηση, το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 7/8/2020 έως και την Τετάρτη 12/8/2020.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: Οι αιτήσεις για τυχόν ενστάσεις θα αποστέλλονται είτε ηλεκτρονικά στο email του Νομικού Προσώπου (nomiko@0156.syzefxis.gov.gr), είτε με FAX (2106604601) στα γραφεία του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Παλλήνης, στο ειδικό έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ- ΕΝΣΤΑΣΗ» του Νομικού προσώπου, κατά το ανωτέρω αναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του ΕΣΠΑ από την Ε.Ε.Τ.Α.Α θα ακολουθήσει και 2ος Πίνακας Αποτελεσμάτων, ώστε να συμπληρωθούν οι κενές θέσεις που θα προκύψουν.

Η περίοδος εγγραφών των επιλεγέντων παιδιών θα καθοριστεί με ανακοίνωση μετά και την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, αφού ολοκληρωθούν και οι εγγραφές των δικαιούχων του προγράμματος ¨Εναρμόνιση οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής 2020-2021».

Θα υπάρξει επίσης νεώτερη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου μας (pallIini.gr) μετά την 20η Αυγούστου σχετικά με τον τρόπο και τον τόπο που θα προσκομίσουν τα VOUCHER οι δικαιούχοι του ΕΣΠΑ.

Για κάθε επιπλέον πληροφορία καλείτε στα τηλέφωνα του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας 210 6604633 – 210 6604670 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Exit mobile version