«Διόρθωση» κυκλοφοριακών προβλημάτων σε δύο δρόμους της Κάντζας

Με δύο αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παλλήνης οι οποίες ελήφθησαν ομόφωνα στην προχθεσινή συνεδρίαση του, επιχειρείται η άμβλυνση προβλημάτων κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών σε δύο δρόμους της περιοχής Κάντζα. Την Αγαρίστης και την Λεονταρίου.

Σε ότι αφορά την οδό Λεονταρίου: αποφασίστηκε η τοποθέτηση τεσσάρων πινακίδων του Κ.Ο.Κ. με τις οποίες θα εφιστάται η προσοχή των οδηγών για την επικίνδυνη στένωση του οδοστρώματος στην Λεονταρίου, ο περιορισμός της ταχύτητας στα 30 χλμ την ώρα, η επίδειξη προσοχής για την αποφυγή τυχόν απρόβλεπτων κινδύνων και στο σημείο της Λεονταρίου πριν το εργοστάσιο Καμπά με κατεύθυνση τις Εργατικές Κατοικίες, πινακίδα θα συστήνει υποχρεωτικό “πέρασμα” από τα αριστερά της νησίδας.

Για την οδό Αγαρίστης, εντός του οικισμού Άγιος Νικόλαος Κάντζας: γίνεται διπλής κατεύθυνσης. Η οδός Αγαρίστης ήταν από το 2013 μονόδρομος με εξαίρεση τα λεωφορεία της αστικής συγκοινωνίας.

Περί «Διαύγειας»

Σημ. «Ν»: η κεκτημένη ταχύτητα στην ανάρτηση των αποφάσεων του Δημοτ. Συμβουλίου στην «Διαύγεια», ενίοτε, κρύβει κινδύνους που μπορούν να προκαλέσουν μέχρι και προβλήματα νομιμότητας.

Ειδικότερα: οι δύο παραπάνω (και όχι μόνο) δημοσιευμένες στην «Διαύγεια» αποφάσεις, εμφανίζουν τον κ. Στ. Δρούγκα να συμμετέχει στην λήψη τους. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει αφού και η παραίτησή του από το Δημ. Συμβούλιο τον περασμένο Οκτώβριο έγινε δεκτή και ο αντικαταστάτης του κ. Ι. Μπάρπας αποτελεί από τότε μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Exit mobile version