5.216 (!) Δημότες του Δήμου Παλλήνης για 270 τόνους πατάτας!

Απίστευτο! 5.216 είναι οι Δημότες του Δήμου Παλλήνης που εκδήλωσαν εγγράφως μέσω του σχετικού εντύπου αίτησης- την πρόθεσή τους να προμηθευτούν πατάτες Νευροκοπίου, ανταποκρινόμενοι στην σχετική πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής που δρομολογήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Οι 5.216 αιτήσεις, αντιστοιχούν, σύμφωνα με τα προκύπτοντα στοιχεία, σε 270 τόνους (!) πατάτας, με αποτέλεσμα τα στελέχη του Κοινωνικού Δικτύου Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης, να αποφασίσουν:

η διανομή να γίνει με αλφαβητική σειρά και σε δύο ΣαββατοΚύριακα. Η πρώτη διανομή στις 10 και 11 Μαρτίου και η δεύτερη 17 και 18 Μαρτίου στον προγραμματισμένο χώρο της EXPO ATHENS στην Ανθούσα.

Ομάδες εθελοντών κάθε ηλικίας, υπό την επικουρία υπαλλήλων του Δήμου καθώς και δημοτικών – τοπικών συμβούλων και των αντιδημάρχων του Δήμου, ολοκλήρωσαν αργά το βράδυ της Πέμπτης 8 Μαρτίου 2012 -ημέρα λήξης εκδήλωσης ενδιαφέροντος- την ηλεκτρονική καταγραφή των αιτήσεων, την μορφοποίησαν κατά αλφαβητική σειρά, έθεσαν εκτός καταλόγων πολίτες που δεν είναι δημότες Δήμου Παλλήνης καθώς και έναν αριθμό “παράλογων” ποσοτήτων (υπήρξαν και …τέτοια!) και το πρωί της Παρασκευής 9 Μαρτίου 2012 θα εκδοθεί ειδική ανακοίνωση με την οποία θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες του όλου σχεδιασμού.