Τα οριστικά παραχωρητήρια των δικαιούχων Εργατικής Κατοικίας, θέμα ενημερωτικής εκδήλωσης στην Παλλήνη

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα (ώρα 18:00) του Σαββάτου, 6 Μαΐου 2017 στην αίθουσα του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών 2 “Κηπούπολη” στην δημοτική ενότητα Παλλήνης. Η εκδήλωση αφορά τους οικισμούς του τέως Οργανισμού Εργατικών Κατοικιών, ειδικότερα όλους όσοι απέκτησαν κατοικία μέσω του συγκεκριμένου Οργανισμού και δεν έχουν ακόμη ξεμπερδέψει με τα οριστικά παραχωρητήρια.  Ομιλητής θα είναι ο καθ΄ύλην αρμόδιος για το ζήτημα, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Απασχόλησης, Αντρέας Νεφελούδης, ο οποίος, ασχολήθηκε επισταμένα με το θέμα συμβάλλοντας στην οριστική διαμόρφωση των σχετικών υπουργικών αποφάσεων.  

 

Τα ερωτήματα στα οποία θα κληθεί να απαντήσει ο κ. Α. Νεφελούδης και οι συνεργάτες του είναι αρκετά, ξεχωρίζουν τρία, οι απαντήσεις των οποίων αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τι θα γίνει με την έκδοση Οριστικών Παραχωρητηρίων των δικαιούχων εργατικής κατοικίας.
Τι θα γίνει με τις ληξιπρόθεσμες και μη ληξιπρόθεσμες οφειλές δικαιούχων εργατικής κατοικίας στους οικισμούς του τ. ΟΕΚ.
Ποιες ρυθμίσεις γίνονται και ποιος ο σκοπός τους.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τα Δ.Σ. των τριών Συλλόγων Εργατικών Κατοικιών Παλλήνης, ειδικότερα, ο Σύλλογος “1η Μάη”, ο Σύλλογος “Κηπούπολη” και ο Σύλλογος “Γρηγόριος Λαμπράκης”

Ευθύς μετά την ενημέρωση από τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Απασχόλησης και τους συνεργάτες του, θα ακολουθήσει διάλογος.