«Επανεκκίνηση», αύριο, του Ισίδωρου Μάδη στην Παιανία εν όψει δημοτικών εκλογών

Την επανεκκίνηση της δημοτικής παράταξης που ηγείται αναγγέλλει αύριο, Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 ο Ισίδωρος Μάδης με στόχο την ανάληψη της Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Παιανίας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Η εκδήλωση θα έχει απολογιστικό χαρακτήρα αναφορικά με τον τρόπο που η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παιανίας άσκησε τα αυτοδιοικητικά της καθήκοντα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, διεξοδική κριτική για τον τρόπο που διοικήθηκε ο Δήμος Παιανίας από την δημοτική αρχή του κ. Σπ. Στάμου και την παρουσίαση του αναπτυξιακού οράματος “με πρώτη προτεραιότητα, το νοικοκύρεμα του Δήμου και την ανάδυση του από τον βυθό στον οποίο βρίσκεται από τις κακές επιλογές, τις αδιαφανείς διαδικασίες, την αλόγιστη σπατάλη του δημόσιου χρήματος και την έλλειψη χρηστής διοίκησης…

Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο της “Μεσογειακής Αυλής” (Σ.Ν. Σταματίου 17) στην Παιανία, ώρα 19:00 και αναμένεται η προσέλευση μεγάλου αριθμού πολιτών από τις δημοτικές ενότητες Παιανίας και Γλυκών Νερών.