Έως και την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 οι παραγγελίες για τα προϊόντα “Χωρίς Μεσάζοντες”

Έως και την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 θα είναι διαθέσιμη η ηλεκτρονική “πλατφόρμα” του Δήμου Παλλήνης για τους δημότες/κατοίκους που επιθυμούν να παραγγείλουν προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς που συμμετέχουν.

Πρόκειται για την 11η διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες που διοργανώνεται από τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλλήνης στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.marketpallinis.gr, ή και αυτοπροσώπως στα δημοτικά καταστήματα και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Παλλήνης

Η 11η Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες», θα γίνει το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, επί της οδού Ιθάκης μπροστά από το Δημαρχείο Παλλήνης.

Σημειώνεται, ότι:

Στα προϊόντα που διατίθενται περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για κάθε προϊόν.
Οι παραγωγοί που έχουν επιλεχθεί, υποχρεούνται την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις τιμές των προϊόντων, τα πιστοποιητικά καθώς και το ειδικό φορολογικό καθεστώς που τους χαρακτηρίζει.  (όπου απαιτείται).

Τα διατιθέμενα προϊόντα με τις τιμές τους πατήστε εδώ: http://www.palini.gr/images/TOPICS/proionta11.pdf