Διήμερο καρναβαλιστικών εκδηλώσεων στα Σπάτα και Αρτέμιδα. Σάββατο & Κυριακή 25 & 26 Φεβρ.

Διήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα, το Σάββατο και Κυριακή, 25 και 26 Φεβρουαρίου 2017 με πρωτοβουλία του οικείου Δήμου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» Δήμου Σπάτων –Αρτέμιδος, ο οποίος και έχει την ευθύνη της διοργάνωσης, 

Το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου στα Σπάτα περί τις 17.00μ.μ. η Καρναβαλική Παρέλαση θα γίνει επί της Βασιλέως Παύλου με αφετηρία το Ηρώο και κατάληξη των καρναβαλιστών στην Πλατεία Παλαιού Δημαρχείου. Θέμα που θα αναδείξουν οι καρναβαλιστές, το νερό.

Την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου στην Αρτέμιδα περί τις 15.00μ.μ θα πραγματοποιηθεί η Καρναβαλική Παρέλαση στη Λεωφόρο Αρτέμιδος από τη διασταύρωση (Λεωφόρος Αρτέμιδος και Λεωφόρος Καραμανλή) έως την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Κοπελάκη) όπου και θα πραγματοποιηθεί η καύση του καρνάβαλου.

Το θέμα των καρναβαλιστών στην Αρτέμιδα θα είναι ο Ποσειδώνας και θα παραπέμπει στην ρύπανση των θαλασσών, με το ρητορικό ερώτημα : «Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Τι φταίει;»

Στις Καρναβαλικές παρελάσεις κλήθηκαν να συμμετέχουν παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, σχολεία, ιδιωτικές σχολές (αθλητικές ή μη), σύλλογοι, φορείς και ανεξάρτητα γκρουπ πολιτών.

Από την οργανωτική επιτροπή έγινε γνωστό ότι για το διήμερο των καρναβαλικών εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα, δύο παρακάμψεις.

Συγκεκριμένα:

Παράκαμψη της Βασιλέως Παύλου, το Σάββατο 25.2.2017, από ώρα 17:00 έως 19:00 στη Δημοτική Ενότητα Σπάτων και

Παράκαμψη στην Λεωφόρο Αρτέμιδος, την Κυριακή 26.2.2017, από ώρα 15:00 έως 17:00μμ. στη Δημοτική Ενότητα Αρτέμιδος

Exit mobile version