Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών, ο Κωστής Κατσιδονιώτης, επίλεκτο μέλος της κοινότητας Κρητών Δήμου Παλλήνης

Σε βαρύ πένθος η κοινότητα των Κρητών Δήμου Παλλήνης από την πρόωρη αποδημία του επίλεκτου μέλους της, Κωστή Κατσιδονιώτη. Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τρίτης, 14 Μαρτίου 2017 σε ηλικία μόλις 47 ετών, όταν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος, για ανεξερεύνητους μέχρι στιγμής λόγους, παρέκλινε της πορείας του επί της λεωφ. Λαυρίου, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε επί διερχόμενου λεωφορείου.  

Οδηγοί διερχόμενων οχημάτων που έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια διαπίστωσαν το θάνατό του. Από το δυστύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ο εκλιπών υπήρξε δραστήριο μέλος του Συλλόγου Κρητών Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης τον οποίο υπηρέτησε από τη θέση του αντιπροέδρου του Δ.Σ, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία για το ήθος, την πραότητα και εγκαρδιότητα του χαρακτήρα του και ζούσε με την οικογένειά του –σύζυγο και δύο παιδιά- στην περιοχή της Παιανίας.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 17 Μαρτίου και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Γεννήσεως Χριστού Παιανίας.

Για την αναπάντεχη «φυγή» από τη ζωή του Κωστή Κατσιδονιώτη, ο Σύλλογος Κρητών Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης, εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο εκφράζεται η βαθιά οδύνη των μελών του, αποτίοντας φόρο τιμής στην μνήμη του και στην συνεισφορά του για όσα προσέφερε στον συλλογικό φορέα από την ίδρυσή του και μέχρι πρόσφατα.

Ακολουθεί το ψήφισμα.

Ψήφισμα Δ.Σ. με αφορμή την αναγγελία θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσιδονιώτη

Με αφορμή την ξαφνική απώλεια του Κωνσταντίνου Κατσιδονιώτη, ιδρυτικού μέλους και τέως Αντιπροέδρου του Συλλόγου Κρητών Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ», το Δ.Σ. συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα.

2. Να εκφράσει στην οικογένειά του τη βαθύτατη οδύνη του και την αμέριστη συμπαράστασή του.

3. Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.

4. Να καταθέσει στεφάνι ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του.

5. Λόγω συμμετοχής στο πένθος της οικογένειας και ζητώντας την κατανόηση γονέων και μαθητών, ανακοινώνουμε ότι τα μαθήματα χορού και λύρας θα πραγματοποιηθούν ξανά το Σάββατο 22 Απριλίου 2017.

6. Επίσης, ο Σύλλογος μας δε θα συμμετάσχει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

7. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Exit mobile version