Ο συμπολίτης μας, Γιώργος Μπουλμπασάκος, Δημ. Σύμβουλος Δήμου Παλλήνης, γεν. γραμματέας ΔΗΜ.ΑΡ

Ο Γιώργος Μπουλμπασάκος, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Παλλήνης, είναι από σήμερα ο νέος γενικός γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς. (ΔΗΜ.ΑΡ) στη φωτογραφία (αριστερά) με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο-

Στην ψηφοφορία που έγινε στην διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος συγκέντρωσε 41 ψήφους, (ποσοστό 55%), έναντι 31 ψήφους, (ποσοστό 42%.) του Χρήστου Πετράκου.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ο κ. Γ. Μπουλμπασάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε και την τιμή που μου κάνανε. Δεσμεύομαι να υπηρετήσω την συλλογικότητα του κόμματος και θα αγωνισθώ με όσες δυνάμεις έχω για την επανεκκίνηση της Δημοκρατικής Αριστεράς ».

Αναφερόμενος στην εκλογή του νέου γεν. γραμματέα ο πρόσφατα εκλεγείς πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ, 36χρονος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, είπε:

«Συγχαίρω ολόψυχα τον σύντροφο Γιώργο Μπουλμπασάκο για την εκλογή του στη θέση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής. Η οργανωτική και πολιτική του επάρκεια θα βοηθήσουν στην επανεκκίνηση της Δημοκρατικής Αριστεράς. Είμαι βέβαιος ότι θα υπηρετήσει τις αποφάσεις του πρόσφατου Συνεδρίου μας με συνέπεια και εργατικότητα. Θα ήθελα επίσης, να ευχαριστήσω τον σύντροφο Χρήστο Πετράκο για την συμμετοχή του στη διαδικασία εκλογής Γραμματέα. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά με στόχο να γυρίσουμε σελίδα και να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία ».

Εκτός του κ. Γ. Μπουλμπασάκου ένας ακόμη συμπολίτης μας, ο κ. Θράσος Φωτεινός συμμετέχει στον κεντρικό πολιτικό πυρήνα της ΔΗΜ.ΑΡ. Εκλέχθηκε μαζί με 10 ακόμη στελέχη του κόμματος στην Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος.

Η νέα σύνθεση της Ε.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ, είναι: Μαργαρίτης Θόδωρος, Χατζησωκράτης Δημήτρης, Αναστασίου Φωτεινή, Πετράκος Χρήστος, Σιακαντάρης Γιώργος, Μαυροκεφαλίδης Χρήστος, Τσούκαλης Νίκος, Λουκάς Δημήτρης, Χαλαζωνίτης Δημήτρης, Φωτεινός Θράσος και Κουβέλη Μαρία.

Exit mobile version