Δολοφονία Κασόγκι: Πρώτα του έκαναν αφαίμαξη και μετά τον διαμέλισαν

Νέες, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκ στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας, αποκαλύπτει ο τουρκικός Τύπος. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah ο Σαουδάραβας ιατροδικαστής Σαλάχ Μοχάμεντ αλ Τουμπαίγκι, ο οποίος ήταν και αυτός που ανέλαβε το διαμελισμό του πτώματος του δημοσιογράφου, πριν αρχίσει τη φρικιαστική διαδικασία άντλησε όλο το αίμα του Κασόγκι από τις φλέβες του. «Έγδυσαν τον Κασόγκι. Ο Τουμπαίγκι άντλησε το αίμα από τις φλέβες του και το άφησε να κυλίσει στο νεροχύτη.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα «ο Τουμπαίγκι είχε εκπαιδευτεί την ιατροδικαστική στο πανεπιστήμιο της Γλασκώβης και λίγο νωρίτερα είχε παρουσιάσει μια έκθεσή του σχετικά με μια συσκευή φορητής διεξαγωγής αυτοψίας σε συνέδριο στην Αυστραλία».

Ο Τουμπαίγκι φέρεται να είναι ο άνδρας που ακούγεται στο διάρκειας επτά λεπτών ηχητικό ντοκουμέντο από την εκτέλεση του Κασόγκι να λέει στα άλλα μέλη της ομάδας να βάλουν ακουστικά ενώ αυτός θα τεμαχίζει τη σορό γιατί, όπως φέρεται να τους λέει, «όταν κάνω αυτή τη δουλειά, ακούω μουσική».