Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στην Παιανία, οι αγώνες δρόμου ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2017

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, ώρα 09:00, στην Παιανία διεξάγεται από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Παιανίας, ο ιστορικότερος αγώνας δρόμου πόλης, ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2017 με τρεις διαφορετικές διαδρομές. Συγκεκρμένα: Η διαδρομή 10χλμ η οποία είναι ανανεωμένη, γρήγορη και ομαλή και ενώνει την Παιανία με τα Γλυκά Νερά. Ο Αγώνας 5χλμ είναι καινούργιος και βασίζεται πάνω στα πρότυπα του κλασικού παλιού αγώνα των δεκαετιών ’50, ’60 και ’70 με τους δρομείς να πραγματοποιούν 3 στροφές των 1650μ μέσα στην πόλη της Παιανίας όπως και παλιά. 

Οι Αγώνες συμπληρώνονται από 1500μ Fun Race και τους καθιερωμένους Παιδικούς Αγώνες της διοργάνωσης.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μία από τις από τις παραπάνω διαδρομές μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση www.skiadia.gr. και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

…Ζητούνται εθελοντές

Για την ομαλή και άρτια διοργάνωση και επιτυχία των αγώνων, είναι σημαντική η συμμετοχή εθελοντών και ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυκών Νερών καλεί όσους επιθυμούν και μπορούν να υποβάλλουν δήλωση εθελοντή.

Όσοι δηλώσουν εθελοντές θα υποστηρίξουν ουσιαστικά την ευθύνη υλοποίησης κάποιων λειτουργικών αναγκών του αγώνα, όπως ενδεικτικά:

  • η διαχείριση των συμμετεχόντων στις σωστή σειρά και θέση,
  • η διανομή του υλικού στους συμμετέχοντες πριν την εκδήλωση αλλά και κατά τη διάρκεια και το τέλος αυτής,
  • η διαχείριση των σταθμών νερών και υγρών στην διαδρομή,
  • γενικότερα η εποπτεία των χώρων που θα υλοποιηθεί ο αγώνας και
  • η συνεργασία με τους άλλους φορείς και τους υπευθύνους του ΠΑΟΔΗΠ που διοργανώνει την εκδήλωση.

Exit mobile version