Επιστροφή στ’ αστέρια!

Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Επιστρέφει η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο πρόγραμμα μας, με οκτώ ματς για την Τρίτη.

Σεντονάτη Τρίτη, αφού το Τσάμπιονς Λιγκ επανέρχεται στο πρόγραμμα μας. Χωρίς ελληνική συμμετοχή, αφού ο Ολυμπιακός παίζει την Τετάρτη, αλλά με μερικά σπουδαία ματς, η ημέρα αυτή. “Ναυαρχίδα” της αγωνιστικής, το ντέρμπι του 8ου ομίλου, Μπορούσια Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης!

Εμαθες τα νέα για τις Μόνιμες Άδειες Στοιχήματος των εταιρειών;

Ας αρχίσουμε την περιήγησή μας στα ευρωπαϊκά ματς, από την παιχνιδάρα που μόλις αναφέραμε. Η Ντόρτμουντ, υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε άκρως αντίθετες καταστάσεις οι δυο ομάδες. Η Ντόρτμουντ πάει από νίκη σε νίκη και από καλή εμφάνιση σε καλύτερη, με τους οπαδούς της να έχουν αρχίσει να ξεχνούν τον Γιούργκεν Κλοπ (υπερβολή ήταν εντάξει) και τον Πίτερ Μποζ να γίνεται σύνθημα στα χείλη τους. Η Ρεάλ δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά. Έκανε μια νίκη τώρα (με τα χίλια ζόρια), αλλά λίγο τα προβλήματα τραυματισμών, λίγο τ’ άσχημα αποτελέσματα έχουν φέρει γκρίνιες. Ως “γιατρικό” θα δουν όλοι τη νίκη σ’ ένα ματς σαν αυτό.

Ωραίο ματς θα δούμε και στο Πριγκηπάτο, όπου η Μονακό υποδέχεται την Πόρτο. Πουλάει, πουλάει η Μονακό, αλλά ο Ζαρντίμ δε “χαμπαριάζει”. Θα δημιουργήσει νέους Μπακαγιόκο, Μεντί και Σίλβα ως φαίνεται. Εντάξει Μ’Μπαπέ δε βρίσκεις κάθε μέρα. Η Πόρτο είναι έμπειρη ομάδα σε αυτό το επίπεδο, ξεκίνησε με ήττα-σοκ και χρειάζεται ένα μεγάλο διπλό για να επανέλθει στα σενάρια πρόκρισης. Είναι και ο Κονσεϊσάο πολύ “σκληρό καρύδι”. Θα δούμε δυνατή μάχη. 

Επίσης παιχνίδι που θα κριθεί στο όριο θα είναι και το Μπεσίκτας – Λειψία για τον ίδιο όμιλο. Η Μπεσίκτας ξεκίνησε με ωραίο διπλό στην Πορτογαλία. Η Λειψία είναι “πρωτάρα” αλλά σίγουρα δεν της λείπει η ποιότητα. Η Μπεσίκτας προέρχεται από ένα επεισοδιακό ντέρμπι στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρ και ο Γκιουνές με τους παίκτες του δουλεύουν στα “κόκκινα”. 

Από κει και πέρα, πεντε παιχνίδια όπου υπάρχουν δεδομένα φαβορί. Το ματς με το μικροτερο “φαβοριτισμό” αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη, είναι το Σπάρτακ Μόσχας – Λίβερπουλ. Ανώτεροι οι “ρεντς” αλλά σίγουρα δεν είναι ανίκητοι αυτή τη στιγμή. Το καλό είναι ότι παίζει ο Μανέ που έχει χάσει τους τελευταίους αγώνες λόγω τιμωρίας στην Αγγλία. Με Μανέ, Κουτίνιο η Λίβερπουλ είναι δυο κλάσεις πάνω. 

Τα ΑΠΟΕΛ – Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ, Νάπολι – Φέγενορντ και Σεβίλλη – Μάριμπορ είναι παιχνίδια που οι “δυνατοί” έχουν μια δεδομένη διαφορά δυναμικότητας από τους αντιπάλους τους. Μόνο μια μεγαλη έκπληξη θα τους στερήσει τη νίκη. 

Exit mobile version