Συνάντηση εργασίας Θ. Γκοτσόπουλου και Γ. Πατούλη με ζητούμενο, κοινές πρωτοβουλίες ΚΕΔΕ & ΕΕΤΑΑ

Συνάντηση εργασίας είχε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) Δ. Καλογερόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ (πρώην Δήμαρχος Παλλήνης) Θόδωρο Γκοτσόπουλο, στα γραφεία της ΚΕΔΕ. Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με το ρόλο της ΕΕΤΑΑ στην αναβάθμιση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υπήρξε ταύτιση απόψεων σε ό,τι αφορά την περαιτέρω ανάπτυξή της και την ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών της. 

Παράλληλα συζητήθηκε το νέο οργανόγραμμα της Εταιρείας και οι νέες προοπτικές που ανοίγονται μετά την αναδιάρθρωση της.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε:

«Είχαμε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση με τη διοίκηση της ΕΕΤΑΑ. Ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι υπηρεσίες που παρέχει προς τους Δήμους σε επιστημονικό και τεχνικό επίπεδο είναι ιδιαίτερα σημαντικές και διευκολύνει το έργο τους προς όφελος των πολιτών.

Θα συνεχίσουμε τη γόνιμη συνεργασία με στόχο τη δρομολόγηση κοινών πρωτοβουλιών για την επίλυση θεσμικών και οικονομικών θεμάτων της Αυτοδιοίκησης και βασικό μας προσανατολισμό τη βέλτιστη υπεράσπιση των συμφερόντων των τοπικών κοινωνιών».

Exit mobile version