Αιδώς Αργείοι!

Παρασκηνιο
Γραμματοσειρα

Σύμφωνα με όσα περιγράφει ο Τρότσκι, η πλαστογράφηση φωτογραφιών από την Οκτωβριανή Επανάσταση ήταν ένα σύνηθες φαινόμενο της εποχής. 

Όσοι κατηγορούνταν ως "κατάσκοποι", "προδότες των ιμπεριαλιστών" και "οπορτουνιστές" και συνέβαινε να είναι και βασικοί συντελεστές της επανάστασης του 1917, υπηρεσίες του κόμματος αναλάμβαναν να πλαστογραφούν τις φωτογραφίες από την Μπολσεβικική επανάσταση, αφαιρώντας τους "προδότες" από αυτές...(στα αριστερά, ενδεικτική η φωτογραφία με τον Στάλιν)

Ένα αιώνα μετά, (στρίψτε στα δεξιά τον οφθαλμό η τεχνοτροπία των μπολσεβίκων υιοθετείται από τον κ. Α. Ζούτσο ως τρόπος "αντιμετώπισης" των σύγχρονων οπορτουνιστών και οπορτουνιστριών και ως δια μαγείας εξαφανίζονται από αφίσες και φωτογραφίες.

Η "ηθική" περί απολυταρχίας και η θεωρία περί μαυρίλας και συσκοτισμού, ξαναγράφονται ως έννοιες και επαναεισάγονται ως τεχνικές πολιτικής επιβίωσης.

Αιδώς Αργείοι!

(Πιο κάτω δεν υπάρχει...!)

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον «Νεολόγο» και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε, να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.

Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.