Εξαιρετική ευκαιρία ν' αποκτήσετε ένα πολύ καλό έργο σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή και παράλληλα να βοηθήσετε το σύλλογο Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Ανατολικής Αττικής στο υψηλού επιπέδου έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία 

Add a comment

Κουιντέτο εγχόρδων Κ.Ο.Α. “Quintarco”

Τη Δευτέρα 23 Απριλίου και ώρα 18:00, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο υποδέχεται την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για μια συναυλία μουσικής δωματίου, στο πλαίσιο του ετήσιου κύκλου εκδηλώσεων της Ορχήστρας «Μουσικοί περίπατοι στα μουσεία». Η παρακολούθηση της συναυλίας είναι ελεύθερη.

Add a comment

Ποιός αμφιβάλει ότι η ζωή του ανθρώπου είναι ένα καλειδοσκόπιο γεμάτο εικόνες και χρώματα που επηρεάζουν, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο τη διάθεση, τα συναισθήματα και κάποιες φορές επιλογές της καθημερινότητας; 

Add a comment

26 καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής με θέμα τη Γυναίκα! Την έκθεση με τίτλο, «Γυναίκα, ένα λουλούδι» διοργανώνει ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Ανατολικής Αττικής στην έδρα του, Λεονταρίου 5, στην Παλλήνη.  

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.