Δημοπρασία 7 έργων τέχνης του καταξιωμένου ζωγράφου, Τάσου Καραδήμα

Τάσος Καραδήμας

Τεχνες
Γραμματοσειρα

Εξαιρετική ευκαιρία ν' αποκτήσετε ένα πολύ καλό έργο σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή και παράλληλα να βοηθήσετε το σύλλογο Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Ανατολικής Αττικής στο υψηλού επιπέδου έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία 

Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Ανατολικής Αττικής, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε στη δημοπρασία 7 έργων τέχνης του καταξιωμένου ζωγράφου, Τάσου Καραδήμα από την ιδιωτική του συλλογή, προσφορά του στον Σύλλογο για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου. 

Οι εισπράξεις θα διατεθούν προς κάλυψη των άμεσων αναγκών του Συλλόγου και βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη του. 

Λεονταρίου 5 & Μαυρομιχάλη, Παλλήνη. 

Τηλ.: 2130 888 859

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.sketaa.gr

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον «Νεολόγο» και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε, να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.

Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.