Έκθεση πορτρέτων των σπουδαστών του Τάσου Καραδήμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα. 23 και 24 Ιουνίου

Έκθεση πορτρέτων

Τεχνες
Γραμματοσειρα

Σημαντικού ενδιαφέροντος έκθεση ζωγραφικής με έργα των σπουδαστών του Τμήματος, ¨Σχεδιάζω Πορτρέτα" του Δήμου Παλλήνης, το διήμερο 23 και 24 Ιουνίου 2017 με ώρες λειτουργίας, 6-10 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Γέρακα. Δάσκαλος των σπουδαστών ένας από τους κορυφαίους έλληνες πορτρετίστας, ο Τάσος Καραδήμας και μαθητές του, ενήλικοι από την ευρύτερη περιοχή, πολλοί εκ των οποίων από Παλλήνη και Γέρακα. 

 

Τα έργα των σπουδαστών που θα εκτεθούν στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Γέρακα, χαρακτηρίζονται για την άρτια τεχνική τους και σε κάποιες περιπτώσεις για το αρκετά υψηλό εικαστικό αποτέλεσμά τους.

Είναι μια έκθεση που αξίζει να τη δουν οι φιλότεχνοι, κυρίως, όμως όσοι, νιώθουν έτοιμοι να θέσουν σε επεξεργασία το ταλέντο τους σχεδιάζοντας πορτρέτα.

Ο δάσκαλος, Τάσος Καραδήμας θα βρίσκεται τις περισσότερες ώρες στο χώρο της έκθεσης και μπορείτε να συζητήσετε μαζί του.

 

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον «Νεολόγο» και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε, να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.

Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.