Κουιντέτο εγχόρδων Κ.Ο.Α. “Quintarco”

Τη Δευτέρα 23 Απριλίου και ώρα 18:00, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο υποδέχεται την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για μια συναυλία μουσικής δωματίου, στο πλαίσιο του ετήσιου κύκλου εκδηλώσεων της Ορχήστρας «Μουσικοί περίπατοι στα μουσεία». Η παρακολούθηση της συναυλίας είναι ελεύθερη.

Add a comment

Ποιός αμφιβάλει ότι η ζωή του ανθρώπου είναι ένα καλειδοσκόπιο γεμάτο εικόνες και χρώματα που επηρεάζουν, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο τη διάθεση, τα συναισθήματα και κάποιες φορές επιλογές της καθημερινότητας; 

Add a comment

26 καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής με θέμα τη Γυναίκα! Την έκθεση με τίτλο, «Γυναίκα, ένα λουλούδι» διοργανώνει ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Ανατολικής Αττικής στην έδρα του, Λεονταρίου 5, στην Παλλήνη.  

Add a comment

Μαθήματα Χαρακτικής

Τα Εργαστήρια Τέχνης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ ανακοινώνουν την έναρξη των μαθημάτων του τμήματος Χαρακτικής που θα γίνουν σε συνεργασία και υπό την καθοδήγηση του εικαστικού Ευριπίδη Παπαδοπετράκη. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.