Συναυλία Λυρικής Μουσικής, υπό την οργανωτική ευθύνη του Δήμου Μαρκοπούλου και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) το Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018, στις 9 το βράδυ στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.  

Add a comment

Eυρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής 2018

Μεγάλη συναυλία διοργανώνεται από τον συλλογικό φορέα, ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ στην πλατεία του Γέρακα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, την Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 και ώρα από 19:00 μέχρι 24:00.

Add a comment

Με τροπολογία που ψηφίστηκε, από τη Βουλή των Ελλήνων, αργά το βράδυ της Πέμπτης, «άνοιξε ο δρόμος της αποδέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών της ΑΕΠΙ Α.Ε, που είχαν δεσμευτεί από το ελληνικό Δημόσιο για οφειλές της αμαρτωλής εταιρείας προς αυτό» ενημερώνει το υπουργείο Πολιτισμού. 

Add a comment

Sting

Ο Sting, o Βρετανός μουσικός που έγινε γνωστός μέσα από το συγκρότημα των The Police στα τέλη της δεκαετίας του '70 και ακολούθησε στην πορεία μία επιτυχημένη σόλο καριέρα μέχρι και σήμερα, επιστρέφει στην Αθήνα για δύο συναυλίες. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.