Θέατρο: "Ζητείται Ψεύτης¨ του Δ. Ψαθά

Ένα από τα καλύτερα έργα του θεατρικού συγγραφέα Δημήτρη Ψαθά, "Ζητείται Ψεύτης" ανεβάζει στην σκηνή, η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Γαργηττός" Γέρακα υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση ενός χαρισματικού δασκάλου, του Γιώργου Πετρινόλη. 

"Διακοπές στην Αθήνα"

Η επι-θεώρηση, «Διακοπές στην Αθήνα» σε κείμενα του Πάνου Χατζηκουτσέλη παρουσιάζεται από αύριο Τετάρτη, 28 Ιουνίου και κάθε εβδομάδα από Τετάρτη ως και Σάββατο στο Θέατρο «Από Κοινού». (Ευπατριδών 4, Γκάζι, μετρό Κεραμεικός). Πρόκειται για μα καλά επιμελημένη παράσταση, στην οποία πλειοδοτεί το πληθωρικό ταλέντο της Ελένης Γερασιμίδου και όχι μόνο.

Τελευταίες θεατρικές παραστάσεις, σήμερα, Σάββατο 24 Ιουνίου και αύριο, Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 στο πλαίσιο του 13ου Εαρινού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος υπό την ευθύνη του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού και Περιβάλλοντος « Ο ΞΕΝΟΦΩΝ».

Το κλασικό έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, "Ο Γάμος του Καραχμέτη" θα παιχθεί στον ειδυλλιακό προαύλιο χώρο του μεταβυζαντινού παρεκκλησίου, Αγίου Νικολάου Παλλήνης -στην συμβολή των οδών Βυζαντίου & Σαλαμίνος, πολύ κοντά προς τον ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα- την Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:30 με ελεύθερη συνεισφορά υπέρ του κέντρου ανακουφιστικής φροντίδας ασθενών τελικού σταδίου, "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. 

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.