Τελευταίες θεατρικές παραστάσεις, σήμερα, Σάββατο 24 Ιουνίου και αύριο, Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 στο πλαίσιο του 13ου Εαρινού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος υπό την ευθύνη του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού και Περιβάλλοντος « Ο ΞΕΝΟΦΩΝ».

Το κλασικό έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, "Ο Γάμος του Καραχμέτη" θα παιχθεί στον ειδυλλιακό προαύλιο χώρο του μεταβυζαντινού παρεκκλησίου, Αγίου Νικολάου Παλλήνης -στην συμβολή των οδών Βυζαντίου & Σαλαμίνος, πολύ κοντά προς τον ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα- την Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:30 με ελεύθερη συνεισφορά υπέρ του κέντρου ανακουφιστικής φροντίδας ασθενών τελικού σταδίου, "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. 

Μια εντελώς ανατρεπτική ανάγνωση της ιστορίας της Σαλώμης προτείνει στους φίλους του θεάτρου η διεθνούς φήμης σκηνοθέτις Yaël Farber [Γιαέλ Φάρμπερ], η οποία σκιαγραφεί με τον δικό της τρόπο, στην ομώνυμη παράσταση που ανεβαίνει στο Olivier Theatre του Λονδίνου, το πορτρέτο της μυστηριώδους βιβλικής ηρωίδας αντλώντας έμπνευση από ποικίλες πηγές.

"Σύγχρονο Θέατρο"

Την παράσταση, "Τρωάδες - Εκάβη / Η Τραγωδία των Ηττημένων", στηριγμένη στα ομώνυμα έργα του Ευριπίδη, ανεβάζει το τμήμα υποκριτικής στο Αρχαίο Δράμα του "Θεάτρου των Αλλαγών" σε σκηνοθεσία του δασκάλου του μαθήματος, Περικλή Μοχολιδάκη και σε σκηνικά του καταξιωμένου εικαστικού, Μιχάλη Βουτσινά. 

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.