Τη θεατρική παράσταση "Η δύση της Ανατολής" του Παρασκευά Συριανόγλου σε διδασκαλία και σκηνοθεσία του Γιώργου Πετρινόλη παρουσιάζει το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 η θεατρική ομάδα του Δήμου Σαρωνικού στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου στο Χαιδάρι. 

Το κλασικό έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, "Ο Γάμος του Καραχμέτη" (ή το συναξάρι μιας Αγίας Συζύγου) θα παιχθεί την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου και ώρα 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα. (Κλειτάρχου και Αριστείδου) με ελεύθερη συνεισφορά υπέρ του κέντρου ανακουφιστικής φροντίδας ασθενών τελικού σταδίου, "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. 

Θέατρο: "Ζητείται Ψεύτης¨ του Δ. Ψαθά

Ένα από τα καλύτερα έργα του θεατρικού συγγραφέα Δημήτρη Ψαθά, "Ζητείται Ψεύτης" επανέρχεται στην σκηνή στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2017  -μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του Οκτωβρίου 2017-  από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Γαργηττός" Γέρακα υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση ενός χαρισματικού δασκάλου, του Γιώργου Πετρινόλη. 

Μέσα από το ερώτημα «πώς και κατά πού προχωρούμε», το Θέατρο Τέχνης επιθυμεί να γνωριστεί με το κοινό του και να ανοίξει μαζί του ουσιαστικό και δημιουργικό διάλογο. Σημείο εκκίνησης: οι παραστάσεις που θα παρουσιαστούν την εφετινή σεζόν.  Με αφορμή το έργο που δημιουργούν εφέτος οι καλλιτέχνες για το κοινό, συναντιόμαστε προκειμένου να μιλήσουμε καταρχάς για τις παραστάσεις.

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.