Το Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Πολιτισμος
Γραμματοσειρα

ΟΛΟ το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων η Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 και τελευταία η Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου με την συναυλία του Κώστα Μακεδόνα. 

 Πρόκειται για ένα καλά επιμελημένο πρόγραμμα, απευθυνόμενο σε όλες τις ηλικίες και το σημαντικότερο, η Δημοτική Αρχή του Σωτήρη Μεθενίτη επίλεξε να συμμετάσχουν καλλιτέχνες υψηλής δημοφιλίας και ποιότητας, όπως η Ελένη Βιτάλη και ο Κώστας Μακεδόνας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σε καμία από τις εκηλώσεις δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση, απλως διατυπώνεται η παράκληση οι προσερχόμενοι να φέρουν τρόφιμα στερεάς μορφής για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου ή και φάρμακα προς υποστήριξη του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Μαρκοπούλου.

 

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον «Νεολόγο» και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε, να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.

Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.