Κυριοτερες Ειδησεις

Athens Photo Festival 2017

Τεχνες

Στο πλαίσιο του κεντρικού εκθεσιακού προγράμματος του Athens Photo Festival 2017 παρουσιάζεται έως τις 30 Ιουλίου στο Μουσείο Μπενάκη (Κτήριο οδού Πειραιώς), μία ξεχωριστή έκθεση αφιερωμένη στο φωτογραφικό βιβλίο. 

Γιάννης Καλατζής

Μουσικη

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Καλατζής σε ηλικία 74 ετών. Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του '60 μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του '70. 

Άγγελος Σικελιανός, μεταμορφώσεις του αφηγητή

Συνεδρια

Με αφορμή τα 90 χρόνια από τη διοργάνωση των Α' Δελφικών Εορτών (Μάιος 1927), η ANIMART, σε συνεργασία με την Eπίκουρη Kαθηγήτρια του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Άννα-Μαρίνα Κατσιγιάννη, οργανώνουν διημερίδα στους Δελφούς (Μουσείο Δελφικών Εορτών - Οικία Εύας & Άγγελου Σικελιανού), στις 17 και 18 Ιουλίου 2017, με θέμα τo έργο του Άγγελου Σικελιανού. 

Θέατρο: "Ζητείται Ψεύτης¨ του Δ. Ψαθά

Θεατρο

Ένα από τα καλύτερα έργα του θεατρικού συγγραφέα Δημήτρη Ψαθά, "Ζητείται Ψεύτης" ανεβάζει στην σκηνή, η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Γαργηττός" Γέρακα υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση ενός χαρισματικού δασκάλου, του Γιώργου Πετρινόλη. 

"Διακοπές στην Αθήνα"

Θεατρο

Η επι-θεώρηση, «Διακοπές στην Αθήνα» σε κείμενα του Πάνου Χατζηκουτσέλη παρουσιάζεται από αύριο Τετάρτη, 28 Ιουνίου και κάθε εβδομάδα από Τετάρτη ως και Σάββατο στο Θέατρο «Από Κοινού». (Ευπατριδών 4, Γκάζι, μετρό Κεραμεικός). Πρόκειται για μα καλά επιμελημένη παράσταση, στην οποία πλειοδοτεί το πληθωρικό ταλέντο της Ελένης Γερασιμίδου και όχι μόνο.

Τελευταίες θεατρικές παραστάσεις, σήμερα, Σάββατο 24 Ιουνίου και αύριο, Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 στο πλαίσιο του 13ου Εαρινού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος υπό την ευθύνη του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού και Περιβάλλοντος « Ο ΞΕΝΟΦΩΝ».

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.