Κυριοτερες Ειδησεις

Κουιντέτο εγχόρδων Κ.Ο.Α. “Quintarco”

Τεχνες

Τη Δευτέρα 23 Απριλίου και ώρα 18:00, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο υποδέχεται την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για μια συναυλία μουσικής δωματίου, στο πλαίσιο του ετήσιου κύκλου εκδηλώσεων της Ορχήστρας «Μουσικοί περίπατοι στα μουσεία». Η παρακολούθηση της συναυλίας είναι ελεύθερη.

Add a comment

Ποιός αμφιβάλει ότι η ζωή του ανθρώπου είναι ένα καλειδοσκόπιο γεμάτο εικόνες και χρώματα που επηρεάζουν, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο τη διάθεση, τα συναισθήματα και κάποιες φορές επιλογές της καθημερινότητας; 

Add a comment

"Η Κυρά της Ρω" / Φωτεινή Μπαξεβάνη

Θεατρο

Την ιδιαίτερα επιτυχημένη θεατρική παράσταση, "Η Κυρά της Ρω" με πρωταγωνίστρια την εξαιρετική ηθοποιό (συμπολίτισα μας) Φωτεινή Μπαξεβάνη θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι φίλοι του καλού θεάτρου στο "Οινοποιείο Πέτρου" Παλλήνης σε μία και μόνο παράσταση, το Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 και ώρα 20:30 με τιμή εισιτηρίου 12 € 

Add a comment

26 καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής με θέμα τη Γυναίκα! Την έκθεση με τίτλο, «Γυναίκα, ένα λουλούδι» διοργανώνει ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Ανατολικής Αττικής στην έδρα του, Λεονταρίου 5, στην Παλλήνη.  

Add a comment

Μαθήματα Χαρακτικής

Τεχνες

Τα Εργαστήρια Τέχνης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ ανακοινώνουν την έναρξη των μαθημάτων του τμήματος Χαρακτικής που θα γίνουν σε συνεργασία και υπό την καθοδήγηση του εικαστικού Ευριπίδη Παπαδοπετράκη. 

Add a comment

Η Ελένη Γερασιμίδου και το Από Κοινού Θέατρο ανακοίνωσαν τη διοργάνωση διαγωνιστικού φεστιβάλ, με σκοπό την ανάδειξη και τη φιλοξενία νέων έργων και δημιουργών με διαφορετικές καλλιτεχνικές φόρμες και προβληματισμούς στο πλαίσιο της προβολής και υποστήριξης παραγωγής Νεοελληνικού έργου. 

Add a comment
Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.