Την απόφαση της να απέχει από την προγραμματισμένη για αύριο, Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 σύσκεψη διαφόρων συλλογικοτήτωναπό την ευρύτερη περιοχή μας (εκπαιδευτικών, γονεϊκών, αυτοδιοικητικών) με θέμα «Η Παιδεία στην Ανατολική Αττική» γνωστοποίησε με επιστολή της η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Σπάτων - Αρτέμιδος. 

Add a comment

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ της Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλει τον υφυπουργό Παιδείας κ. Δημ. Μπαξεβανάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, τους διευθυντές της Α 'βάθμιας και Β' βάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τους Δημάρχους της Ανατ. Αττικής για περιθωριοποίηση της Ομοσπονδίας στην προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018  ευρεία σύσκεψη με θέμα, τα εκπαιδευτικά προβλήματα στην Ανατολική Αττική. 

Add a comment

Διαγωνισμός συγγραφής διηγήματος με θέμα «Η πόλη που ζω» προκηρύχθηκε από την Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δημόσιων Σχολείων Δήμου Παλλήνης σε συνεργασία με τις συμβούλους φιλολόγων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής , κ.κ. Μαργαρίτα Καλογρίδου και Λουκία Στέφου και την υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων κ. Κατερίνα Αλεξιάδη.

Add a comment

Παρουσία του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 η συνδιάσκεψη που διοργάνωσε η Ένωση Γονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σαρωνικού. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.