Συνδιάσκεψη των Ενώσεων Γονέων των 13 Δήμων της Ανατ. Αττικής στον Σαρωνικό

Συλλογοι Γονεων
Γραμματοσειρα

Συνδιάσκεψη των Ενώσεων Γονέων καθώς και εκπροσώπων συλλόγων γονέων των 13 Δήμων της Περιφέρειας ανατολικής Αττικής διοργανώνεται από την Ένωση Γονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σαρωνικού Αττικής. 


Η συνδιάσκεψη θα γίνει τη Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Σαρωνικού στα Καλύβια, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου με το ακόλουθο πρόγραμμα:

 

1. Γνωριμία μεταξύ των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Γονέων των 13 Δήμων της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής

2. Προβλήματα και προτάσεις λύσεων τους που αφορούν τα σχολεία της Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης των 13 Δήμων της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής

3. Τοποθετήσεις, απόψεις, προτάσεις, προβληματισμοί και σκέψεις των Ενώσεων Γονέων εν όψει του Περιφερειακού Συνεδρίου για την ανασυγκρότηση της Ανατολικής Αττικής

Στη συνδιάσκεψη έχει προσκληθεί να συμμετάσχει και η Ομοσπονδία Γονέων Μαθητών Αττικής

Επίσης, έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν οι Δήμαρχοι ή εκπρόσωποι τους από τους 13 Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον «Νεολόγο» και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε, να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.

Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.