Ειδικό Σχολείο Νταού Πεντέλης

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου σε συνεργασία με τους Συλλόγους Διδασκόντων των σχολικών μονάδων του Δήμου οργανώνουν δράση ανακύκλωσης χαρτικής ύλης  (βιβλία, τετράδια, περιοδικά, εφημερίδες κλπ. χαρτικά είδη) τα οποία θα συγκεντρωθούν μέχρι την Πέμπτη 15/6/2017 στα εξής Σχολεία : 1ο, 2ο, 3ο και 4ο Δημοτικά Σχολεία Ραφήνας, 1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία Πικερμίου, 1 ο Γυμνάσιο Ραφήνας, και Ειδικά Σχολεία Νταού Πεντέλης. 

6η Βραδιά Χορού/Αρτέμιδα

Βραδιά χορού -η 6η κατά σειρά- με παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς καθώς και με ρυθμική γυμναστική διοργανώνεται από την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Σπάτων-Αρτέμιδος την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, ώρα 6:00 μ.μ. με τη συμμετοχή μαθητών των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου. Η εκδήλωση αποτελεί συνέχεια προγενέστερων δράσεων με επίκεντρο το χορό, προσελκύει το ενδιαφέρον γονέων και μαθητών και όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι κι εφέτος θα εκδηλωθεί η ίδια, μεγάλη ανταπόκριση.

Εκδήλωση ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και με επίκαιρο χαρακτήρα, γίνεται την Κυριακή, 28 Μαίου 2017, ώρα 19:00 στο 2ο Γυμνάσιο Παλλήνης (Κάντζα) από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. Θέμα της εκδήλωσης "Μ ΄ένα σφίξιμο στο στομάχι: αντιμέτωποι με το στρες των εξετάσεων" με ομιλήτρια την κ. Δήμητρα Μακρή, Σχολική Σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, επιστημονική συνεργάτης ΑΣΠΑΙΤΕ.

Σε συνέχεια των εκλογών της 3ης Απριλίου 2017, στις οποίες συμμετείχαν επτά (7) Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών από σχολεία του Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου, συγκροτήθηκε σε σώμα στις 9 Απριλίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών του Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου. 

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.