Αναρτώνται αύριο, Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 στα Λύκεια της χώρας οι βαθμοί των 104.000 υποψηφίων για τις 74.692 θέσεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν με τον κωδικό ανά χείρας προκειμένου να ενημερωθούν από τις εκτυπωμένες καταστάσεις το αποτέλεσμα της αξιολόγησης τους.  

Add a comment

Περισσότεροι από 104.000 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν φέτος τις θέσεις στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, καθώς και τις σχολές της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής του Εμπορικού Ναυτικού και τις στρατιωτικές σχολές. Οπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, συνολικά 104.040 υποψήφιοι υπέβαλαν δήλωση συμμετοχής στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. 

Add a comment

Απολυτήριες Γ΄Λυκείου

Ψηφίστηκε η τροπολογία με αριθμό 1580/6 που κατατέθηκε από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μιχελή και φέρνει αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού του βαθμού της Γ Λυκείου. 

Add a comment

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνεται ότι, με Υπουργική Απόφαση καθορίστηκε το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018 και ειδικότερα των: 1. μαθημάτων ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ, γενικής παιδείας και προσανατολισμού,  2. μαθημάτων ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και ειδικότητας,  3. ειδικών μαθημάτων των υποψηφίων για εισαγωγή στα οικεία Τμήματα.  Επίσης, ορίστηκε η προθεσμία υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.