Ο υφυπ. Παιδείας, Δημ. Μπαξεβανάκης ομιλητής σε εκδήλωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δ. Παλλήνης

Δημ. Μπαξεβανάκης, υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων

Υπουργειο Παιδειας
Γραμματοσειρα

Δημόσια συζήτηση με τον υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη διοργανώνεται από την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημόσιων Σχολείων Δήμου Παλλήνης, τη Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Λυκείου Γέρακα. 

Θα προηγηθεί ενημέρωση από τον κ. υφυπουργό για το νέο θεσμικό πλαίσιο που προχώρησε το υπουργείο σε σχέση με την οργάνωση και λειτουργία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως , η διάρκεια του σχολικού και διδακτικού έτους, τα υπηρεσιακά βιβλία και έντυπα, οι εγγραφές και μετεγγραφές, το ηλεκτρονικό βιβλίο φοίτησης , οι απουσίες, η διαγωγή, κ.ά.

Η πρόσκληση προς τον υφυπουργό, κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Παλλήνης που παράγουν ενημέρωση/πληροφόρηση επί θεμάτων που συνδέονται ευθέως με τη λειτουργία του Σχολείου.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον «Νεολόγο» και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε, να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.

Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.