Αναγνώσεις την Κυριακή στην Υπαίθρια Ανταλλακτική Παιδική Βιβλιοθήκη της Παλλήνης

Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο

Σχολεια
Γραμματοσειρα

Την Κυριακή 24 /9/2017 και ώρα 6:30 το απόγευμα στην Υπαίθρια Ανταλλακτική Παιδική Βιβλιοθήκη της Παλλήνης (Πλατεία Ελευθερίας), θα πραγματοποιηθούν αναγνώσεις από το βιβλίο «Ουφ! Οι απίθανες ιστορίες του Άρη» του Χρήστου Μπουλώτη, Εκδ. Πατάκη – Ανάγνωση: Χρυσούλα Ζωγράφου, Νίκη Κατοπόδη, Σταυρούλα Μπιρμπάκου, Ειρήνη Ραϊσάκη, Υπατία Σκαπινακη, Βιβή Τσαντή.

Η δράση συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ όπου μέλη της διαβάζουν αποσπάσματα βιβλίων παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας σε σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος, πάρκα, πλατείες, βιβλιοθήκες, ως μια σπονδυλωτή δράση ανάγνωσης που ενώνει γωνιές της πόλης και πόλεις όλης της χώρας μέσα από τη λογοτεχνία.

Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται εθελοντικά από μέλη του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ, με τη συνεργασία πολιτιστικών φορέων, στο πλαίσιο της δράσης «Η Ελλάδα διαβάΖΕΙ για τις ΕΗΠΚ 2017» που διοργανώνει το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου για τον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΗΠΚ) 2017.

Οι ΕΗΠΚ τελούν υπό την αιγίδα του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Το θέμα των ΕΗΠΚ για τη διετία 2017-2018 στην Ελλάδα είναι ΠΟΛ(ε)ΙΣ.

Εθνικός Συντονιστής είναι η Διεύθυνση Μουσείων.

Μικρά και μεγάλα παιδιά, σας περιμένουμε!

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον «Νεολόγο» και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε, να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.

Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.