Το "Ονειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" του Σαίξπηρ στη θεατρική σκηνή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κάντζας

Σχολεια
Γραμματοσειρα

...Ψηλά ανέβασαν τον πήχη, μαθητές και εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κάντζας (Παλλήνης) στην σχολική περίοδο που οσονούπω, απέρχεται. 

"Προσέγγισαν" ένα από τα ωραιότερα έργα της παγκόσμιας θεατρικής σκηνής, το "Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και με την υποστήριξη μιας εξελισσόμενης, ταλαντούχου ηθοποιού της Γιοβάννας Μακκά, το έκαναν "δικό τους" και να που ήρθε η στιγμή να το παρουσιάσουν στη θεατρική σκηνή που θα στηθεί στον αύλειο χώρο του Σχολείου, την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:00

Πρόκειται για μια καλοδουλεμένη παράσταση που η προετοιμασία της ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, οι μικροί σε ηλικία ηθοποιοί κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των ρόλων τους και είναι κάτι περισσότερο από αναμενόμενο πως το βράδυ της Κυριακής, θα ζήσουν την πρώτη αποθέωση τους στο θεατρικό "σανίδι".

Αξίζει κάθε αναγνώριση στην διεύθυνση και στους διδάσκοντες του Σχολείου που επίλεξαν τη Γιοβάννα Μακκά να διαχειριστεί μια τέτοια ευθύνη και φυσικά στον Σύλλογο Γονέων του Σχολείου που υποστήριξε με θέρμη το όλο εγχείρημα.

Η μετάφραση του έργου είναι του Ερρίκου Μπελιέ, η διασκευή και διδασκαλία της Γιοβάννας Μακκά, με βοηθό σκηνοθέτη και με ευθύνη στο υποβολείο την Αναστασία Λεκέα.

Η Θεατρική Ομάδα του Σχολείου κατά σειρά εμφάνισης στη θεατρική σκηνή

Ιάσων Γιαβόρδιος, Δέσποινα Ντάβου, Παναγιώτης Λεκέας, Σωτήρης Βαλαής, Λυδία Σάλτα, Μάριος Γιαννάτος, Γιώργος Βαλαής, Μελιτίνη Βλασσά, Κωνσταντίνος Κατσής, Παναγιώτης Παπαλούκας, Γιάννης Κολοβός, Γιώργος Χάσκας, Γεωργία Μικέ, Μαρία Φραγκουλοπούλου, Στεφανία Μωραίτη, Αμαλία Μπιτζίδη, Αντώνης Γκούμας, Μυρτώ Σπάλα, Γεωργία Ψυχαλή-Ζαρουκιάν, Αντριάννα Μπενέκου, Δήμητρα Ντάβου, Αλίκη Χάσκα, Ιωάννα Χατζηλουκά και Άρτεμις Χατζηλουκά.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον «Νεολόγο» και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε, να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.

Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.