Ευχαριστίες του Συλλόγου Γονέων Ειδικών Σχολείων Ραφήνας προς το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Σχολεια
Γραμματοσειρα

Θετική ήταν η ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής Ραφήνας-Πικερμίου στην πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων & Υποστηρικτών Συγκροτήματος Δημόσιων Ειδικών Σχολείων Ραφήνας να προγραμματιστούν παρεμβάσεις κατασκευαστικού χαρακτήρα στις εγκαταστάσεις των Ειδικών Εκπαιδευτηρίων Ραφήνας. Σε άμεσο χρόνο διενεργήθηκαν αυτοψίες από τους αντιδημάρχους κ.κ. Σάββα Αραπκιλή, πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών και Παναγιώτη Καλφαντή, υπεύθυνο των τεχνικών υπηρεσιών και προγραμματίστηκαν οι αναγκαίες εργασίες αμέσως μετά τη λήξη της τρέχουσας σχολικής περιόδου. 

 

Με επιστολή του ο Σύλλογος ευχαριστεί δημόσια τη Δημοτική Αρχή Ραφήνας-Πικερμίου το περιεχόμενο της οποίας, ακολουθεί:

Προς: Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου

Υπόψη κ.κ.

Ευάγγελου Μπουρνούς, Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου
Σάββα Αραπκιλή, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών
Παναγιώτη Π. Καλφαντή, Αντιδήμαρχος Τεχνικός Υπηρεσιών

ΘΕΜΑ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Αξιότιμε κε Δήμαρχε, Ε. Μπουρνούς,

Τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Ειδικών Εκπαιδευτηρίων Ραφήνας, σας εκφράζουν και εγγράφως τις ευχαριστίες τους, για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκρισή σας, στα αιτήματα που σας είχαμε διατυπώσει σχετικά με τις κτιριακές – κατασκευαστικές ανάγκες του σχολείου μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους αντιδημάρχους κους Σάββα Αραπκιλή, πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών και Παναγιώτη Καλφαντή, υπεύθυνο των τεχνικών υπηρεσιών, για τις αυτοψίες που διενήργησαν και την επιστολή τους με την οποία μας ενημέρωσαν για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν με το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Κατ’ αυτό τον τρόπο η Δημοτική αρχή στέκεται εμπράκτως, αρωγός στα προβλήματα των ειδικών σχολείων, διευκολύνοντας, όπως είναι αυτονόητο, τη ζωή μαθητών, εκπαιδευτικών αλλά και
οικογενειών που βιώνουν μια δύσκολη και «ειδική» καθημερινότητα.

Φυσικά και θα έχετε από εμάς τη συνεργασία μας και την βοήθειά μας σε ό,τι μας ζητήσετε ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Ραφήνα 6/6/17

Ο πρόεδρος του Συλλόγου

Γρηγόρης Πανουργιάς

Ο Γραμματέας

Γεώργιος Κακαδιάρης

Τα μέλη

Μπάρτζης Ευάγγελος
Ζουμπουλίδου Γεωργία
Θεοχάρης Σπύρος
Αθανασίου Δημήτρης
Ίσηρης Γιώργος

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον «Νεολόγο» και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε, να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.

Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.