Με πείσμα & ενθουσιασμό οι πιτσιρικάδες των Σχολείων διεκδίκησαν την 1η θέση στο Διασχολικό του Δήμου Σαρωνικού

ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Σχολεια
Γραμματοσειρα

Με επιτυχία και ιδιαίτερο ενθουσιασμό (...και πείσμα!) από τα παιδιά, ολοκληρώθηκε σήμερα, Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017 το μονοήμερο Διασχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Γήπεδο Σαρωνικού Αναβύσσου, που διοργάνωσε ο Δήμος Σαρωνικού και η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αναβύσσου, Δημοτικού Σχολείου Π. Φώκαιας και Δημοτικού Σχολείου Σαρωνίδας.  

Τα αποτελέσματα:

Πρώτη θέση Δημοτικό Σχολείο Π. Φώκαιας
Δεύτερη θέση 1ο Δημοτικό Σχολείο Αναβύσσου
Τρίτη θέση Δημοτικό Σχολείο Σαρωνίδας
Τέταρτη θέση 2ο Δημοτικό Σχολείο Αναβύσσου

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης βρέθηκε δίπλα στα παιδιά, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Εμμανουήλ Χαρίτο, δίνοντας την υπόσχεση ότι κατά την διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς θα διοργανωθεί Ετήσιο Διασχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για τους μαθητές όλων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Σαρωνικού.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον «Νεολόγο» και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε, να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.

Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.