Ολοκληρώθηκε ο κύκλος αξιολόγησης στο χώρο της εκπαίδευσης με τη δημοσιοποίηση των τοποθετούμενων ως επικεφαλής στις Σχολικές Μονάδες Μέσης Εκπαίδευσης.  Η όλη διαδικασία άρχισε, εξελίχθηκε και έκλεισε στη βάση των προβλέψεων του Νόμου της 26ης Μαΐου 2017 και πρέπει να αναγνωριστεί ότι τηρήθηκε με αυστηρότητα ως προς τα χρονοδιαγράμματα της. 

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα ονόματα των νέων Διευθυντών (και) στα Δημοτικά Σχολεία της Ανατολικής Αττικής με βάση την αξιολόγηση που προηγήθηκε. Τα στοιχεία που διαμόρφωσαν την τελική κατάταξη των υποψηφίων διευθυντών ήταν η επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση, η υπηρεσιακή κατάσταση - διοικητική, καθοδηγητική εμπειρία και η συνέντευξη. 

Κώστας Διοκμετζίδης

Ο Κώστας Διοκμετζίδης συγκαταλέγεται  στους εκπαιδευτικούς που τίμησαν το λειτούργημα του δασκάλου με δημιουργικό και αποτελεσματικό τρόπο.  

Έτοιμο να λειτουργήσει στη νέα εκπαιδευτική περίοδο το 8ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα  ως 12θέσιο στο διδακτήριο που μέχρι τώρα στεγάζονταν (συμβολή Ναυαρίνου 1Α και Νικηταρά) το 3ο Δημοτικό Σχολείο,  υπό την προϋπόθεση ότι το 3ο  θα μεταφερθεί σύντομα στη νέα κτιριακή μονάδα της οδού Μιαούλη και Γκούρα.

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.