Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Γέρακα

Δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Δ.Ε. Γέρακα, προκήρυξε ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παλλήνης, κ. Άγγελος Λιακόπουλος. 

Συλλογή χαρτιού ανακύκλωσης

2,5 τόνοι χαρτιού ο απολογισμός αποκομιδής κατά την πρώτη ημέρα συλλογής του από την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου! Η πρωτοβουλία της εκδήλωσης προέρχεται από τη Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου -είχε προαναγγελθεί προ ημερών από τον "Ν"- συμμετείχαν αρκετοί Σύλλογοι Γονέων Σχολείων της περιοχής και φυσικά μεγάλος αριθμός της μαθητικής κοινότητας. 

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 20:30 μαθητές, εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Γενικού Λυκείου Γέρακα, θα παρουσιάσουν στο προαύλιο του Σχολείου ενώπιον γονέων, συγγενών και φίλω, μουσικοχορευτική εκδήλωση με το πάρτυ να ακολουθεί και επί ώρες να ...κρατεί Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης, ο αποχαιρετισμός των μαθητών που εγκαταλείπουν το Σχολείο και ανοίγουν "τα πανιά τους" προς άλλα "λιμάνια" της ζωής. 

Το καλωσόρισμα του καλοκαιριού και τη λήξη της εκπαιδευτικής περιόδου, χαιρέτισαν με ένα ιδιαίτερα φροντισμένο πρόγραμμα, μαθητές και εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Ανθούσας.  Η εκδήλωση περιελάμβανε μελωδίες, τραγούδια, χορούς και μια εντυπωσιακή έκπληξη στο πρόσωπο του καταξιωμένου καλλιτέχνη, Βασίλη Λέκκα που συμβαίνει να είναι και γονιός μαθητών στο Σχολείο. 

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.