Η προτίμηση των Ελλήνων στα καμένα κρέατα αποδεικνύεται αποτρεπτική για τυχόν τροφιμογενείς λοιμώξεις, αλλά απαράδεκτη από πλευράς γαστρονομίας, 

Add a comment

Βασικά είδη κιμά

Ο µοσχαρίσιος κιµάς είναι η κλασική επιλογή των ελληνικών νοικοκυριών, καθώς, απ’ ό,τι φαίνεται, η λεπτή µυρωδιά του αρέσει στους περισσότερους. 

Add a comment

Σε γενικές γραμμές, προτιμάμε συσκευασμένο κοτόπουλο από επώνυμες εταιρείες, γιατί τηρούνται συγκεκριμένοι κανόνες για την ασφάλεια και την υγιεινή του προϊόντος. Η συσκευασία προστατεύει το κοτόπουλο κατά τη μεταφορά και τη συντήρησή του στα ψυγεία από τυχόν επιμολύνσεις. Όμως, πρέπει να προσέχουμε τα εξής: 

Add a comment

Καταφτάνει στο πιάτο μας μαζί με την Άνοιξη, έχει σημαντική αξία για την υγεία μας και χαρίζει φρεσκάδα στα πιάτα μας. Μπορούμε, όμως, να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι για να σας πείσουμε. Με 17 θερμίδες στα 100 γραμμάρια, 1 γραμμάριο φυτικών ινών, 30% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης σε βιταμίνη C, μαγνήσιο, βιταμίνη Β6, σίδηρο και βιταμίνη Α, το κολοκυθάκι εκτός από άρωμα άνοιξης φέρνει και την υγεία στο πιάτο μας, με πολλούς τρόπους. Ας δούμε 5 από αυτούς. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.