Απόστρατος αστυνομικός ήταν αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης που παρήγαγε και διακινούσε λαθραία καπνικά προϊόντα στην Αττική. Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικού Υποδιευθυντή Θεόδωρου Χρονόπουλου, για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε συντονισμένη και ευρεία αστυνομική επιχείρηση το Σάββατο 21 Απριλίου στις περιοχές Αυλώνα, Κορωπίου και Ασπρόπυργου στην Αττική. 

Add a comment

Μία από τις μεγαλύτερες εγκληματικές ομάδες, η οποία δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην εγκατάσταση και λειτουργία επαγγελματικού τύπου εργαστηρίων καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης υδροπονικής μορφής σε βίλες της Αττικής εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση της Δίωξης Ναρκωτικών. 

Add a comment

Εξαρθρώθηκε η συμμορία των διαρρηκτών που με τη δράση της τους τελευταίους λίγους μήνες, προκάλεσε τον φόβο και τον τρόμο στην τοπική κοινωνία της δημοτικής ενότητας Παλλήνης. Ειδικότερα: συνελήφθησαν 9 άτομα, κάτοικοι κοντινού προς την Παλλήνη καταυλισμού ρομά, ηλικίας 14 (!) μέχρι και 35 ετών και ήδη παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω. 

Add a comment

Τετραμελής σπείρα αλλοδαπών που έκλεβε πορτοφόλια και διάφορα προσωπικά αντικείμενα από επιβάτες του μετρό εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. 

Add a comment

Συμβολή οδών Αναπαύσεως και Κλεισθένους

Δύο άτομα, επιβαίνοντες μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού πυροβόλησαν πριν λίγες ώρες -ξημερώματα, Παρασκευής 13 Απριλίου 2018- κατά του πρατηρίου υγρών καυσίμων επί της συμβολής των οδών Αναπαύσεως και Κλεισθένους στο Γέρακα.  Add a comment

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 28-2-2018 στο Κορωπί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κρωπίας, 26χρονος ημεδαπός για κλοπές από οχήματα και καταστήματα στα Μεσόγεια. 

Add a comment

Νεκρός είναι ο άνδρας ο οποίος βρέθηκε το απόγευμα στο νεκροταφείο της Αρτέμιδας Αττικής και είχε δεχθεί πολλές σφαίρες από πυροβόλο όπλο. Πρόκειται για 35χρονο Αιγυπτιακής υπηκοότητας, ο οποίος δεν έχει απασχολήσει έως τώρα  τις αρχές. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...