Υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 7 εκατ. ευρώ η ζημιά που προκλήθηκε στο ελληνικό δημόσιο από την εγκληματική οργάνωση που αφαιρούσε μεγάλες ποσότητες εκποιήσιμου τροχαίου υλικού από σιδηροδρομικούς σταθμούς σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας η οποία εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας. 

Καταστροφές σε ακυρωτικά μηχανήματα στο σταθμό του μετρό στο Πανεπιστήμιο προκάλεσε μία ομάδα κουκουλοφόρων που αποκόπηκε από την πορεία που είχε προηγηθεί στο κέντρο της Αθήνας.

Φωτογραφία αρχείου

Κύκλωμα εισήγαγε ηρωίνη στην Ελλάδα, τη νόθευε και την τυποποιούσε, πριν τη διοχετεύσει σε πιάτσες τοξικοεξαρτημένων. 

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρικού ρεύματος, διέπρατταν κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων. 

Εκρηκτικός μηχανισμός εξεράγη στο πρατήριο υγρών καυσίμων του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, κ. Μιχάλη Κιούση επί της οδού λεωφόρου Καραμανλή στην Ανάβυσσο στις 05:55 τα ξημερώματα. Ο κ. Μ. Κιούσης ομιλεί για "τοποθέτηση βόμβας, προφανώς από λαμόγια κυκλωμάτων που έχουν θιγεί τα συμφέροντα τους..." 

135 κιλά κοκαϊνη

Ένας 33χρονος Σέρβος είναι ο πρώτος συλληφθείς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την έφοδο αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής σε διαμέρισμα πολυτελούς πολυκατοικίας στη Βάρκιζα, στο οποίο βρέθηκε η ποσότητα ρεκόρ των 135 κιλών κοκαΐνης και πάνω από 10.000 ευρώ.

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες στα Σπάτα όπου και ζούσε από τον Μάρτιο του 2015 ενώ η Αστυνομία τον καταζητούσε, ο 50χρονος δραπέτης φυλακών, Αντώνης Καραμολέγκος.  Ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για το φόνο δυο αστυνομικών στις 24 Αυγούστου 1990. Το έγκλημα είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην κοινή γνώμη και στο επίκεντρο  σφοδρής κριτικής βρέθηκε  τότε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης. Η δολοφονία των αστυνομικών έγινε ουσιαστικά δίχως λόγο.

Περισσότερα Άρθρα...