Τα αποτελέσματα πρόσληψης μόνιμου προσωπικού σε 11 Δήμους της Ανατ. Αττικής.(Ονοματεπώνυμα & βαθμολογία)

Εργασια
Γραμματοσειρα

Ο "Νεολόγος" δημοσιεύει σε πίνακες τα προσωρινά αποτελέσματα (με τα ονοματεπώνυμα και τη βαθμολογία) Διοριστέων/Προσληπτέων και Κατάταξης της προκήρυξης ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 294 θέσεων θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στους εξής 11 Δήμους της Ανατολικής Αττικής: Παλλήνης, Σπάτων-Αρτέμιδος, Ραφήνας-Πικερμίου, Παιανίας, Κρωπίας, Λαυρεωτικής, Σαρωνικού, Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Μαραθώνος, Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης και Ωρωπού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι συγκεκριμένες προσλήψεις αορίστου χρόνου (υπολείπεται η έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων δεδομένου ότι τα δημοσιευόμενα ονοματεπώνυμα συνθέτουν πίνακες προσωρινών αποτελεσμάτων) είναι οι πρώτες που γίνονται μετά δεκαετία και ουσιαστικά βάζουν τέλος στις προσλήψεις συμβασιούχων, ζήτημα που ταλαιπώρησε ιδιαίτερα πολύ, τόσο τους Δήμους όσο και τους εργαζόμενους.

Η πολιτική απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα της απασχόλησης σε νευραλγικά πόστα της τοπικής αυτοδιοίκησης, ήταν σωτήρια για την ίδια τη λειτουργία των Δήμων και κατ΄επέκταση των τοπικών κοινωνιών.

Επισημαίνεται ότι ο κάθε Δήμος όρισε με δική του ευθύνη τον αριθμό θέσεων που επιθυμεί να καλύψει.

Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων ξεκίνησε, σήμερα, Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018 και λήγει την Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

Επισημάνσεις του Υπουργείου Εσωτερικών:

● Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης καταρτίσθηκαν με βάση τα στοιχεία που υπευθύνως δήλωσαν οι υποψήφιοι στην αίτηση συμμετοχής τους. Τα οριστικά αποτελέσματα θα εκδοθούν ύστερα από τον αυτεπάγγελτο έλεγχο των αιτήσεων και δικαιολογητικών των φερόμενων διοριστέων/προσληπτέων υποψηφίων και την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων.

● Στον Πίνακα Διοριστέων/Προσληπτέων και ειδικότερα για ορισμένους Κωδικούς Θέσεων εμφανίζονται περισσότεροι υποψήφιοι από το σύνολο των προκηρυχθεισών θέσεων εξαιτίας της ισοβαθμίας στη συνολική και ανά κριτήριο βαθμολογία τους. Οι Διοριστέοι/Προσληπτέοι υποψήφιοι για τις συγκεκριμένες θέσεις θα καθορισθούν στο πλαίσιο της διαδικασίας έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων.

● Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας και αυτονόητα δεν περιέχονται στους δημοσιευόμενους πίνακες.Δείτε τα αποτελέσματα ανά Δήμο:

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον «Νεολόγο» και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε, να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.

Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.