Στο 15,58% αυξήθηκε το ποσοστό των αδερφών Καλλιτσάντση στο μετοχικό κεφάλαιο της Ελλάκτωρ ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε., κατόπιν των τελευταίων συναλλαγών που εκτελέστηκαν μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Το κοινό ποσοστό των Αναστάσιου και Δημήτριου Καλλιτσάντση, πριν την πραγματοποίηση των επίμαχων συναλλαγών, ανερχόταν στο 11,8%.

Add a comment

Δημήτριος Κούτρας

Ανασυγκροτήθηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελλάκτωρ μετά και τις παραιτήσεις των Αναστασίου Καλλιτσάντση από το αξίωμα του Προέδρου του Δ.Σ. και Δημητρίου Καλλιτσάντση από το αξίωμα του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. (ο πρώτος παραιτήθηκε και από την προεδρία της REDS, μητρική της εταιρείας "Κάντζα Εμπορική" επ΄ονόματις της οποίας ζητείται η άδεια πολεοδόμησης του Εμπορικού Κέντρου στο Κτήμα Καμπά.) Νέος πρόεδρος ορίστηκε προσωρινά, μέχρι και την τελική έγκριση από τη Γενική Συνέλευση στις 29 Ιουνίου, ο Δημήτριος Κούτρας και Διευθύνων Σύμβουλος ο Λεωνίδας Μπόμπολας. 

Add a comment

Αναστάσιος Καλλιτσάντσης

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της REDS υπέβαλε χθες ο Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, όπως ενημερώνει με σημερινή ανακοίνωσή της η εταιρεία. Διατηρεί, ωστόσο, την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ.  

Add a comment

Η φαρμακευτική εταιρεία Pharmathen η οποία, επί σειρά ετών είχε ως έδρα της την Παλλήνη, και από τον Ιούνιο του 2015 ανήκει στο επενδυτικό fund της BC Partners, ανακοίνωσε την πώληση της εμπορικής της δραστηριότητας στην Ελλάδα σε επενδυτικό όμιλο επιχειρηματιών, με επικεφαλής τους Περικλή και Πέτρο Βασιλόπουλο, τη συμμετοχή των Βασίλη και Νέλλης Κάτσου ( είχαν υπό τον έλεγχο τους ως το 2015 τον επιχειρηματικό όμιλο) αλλά και διοικητικών στελεχών του τμήματος που πωλείται. 

Add a comment

Λ.Μπόμπολας & Α. Καλλιτσάντσης

Σοβαροί διοικητικοί τριγμοί στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. τη μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο των κατασκευών και της ενέργειας και σε ότι αφορά την ευρύτερη περιοχή μας, η "μητέρα εταιρεία" η οποία, προγραμματίζει  επένδυση της τάξεως των 230 εκατ. € σε συνολική δόμηση 89.000 τ.μ., με χρήσεις εμπορίου, γραφείων, ψυχαγωγίας και πολιτισμού στο χώρο του Κτήματος Καμπά στην Κάντζα Παλλήνης. 

Add a comment

Συνέχιση των επενδύσεων για την ανακαίνιση των καταστημάτων, αλλά και κλείσιμο 40 εξ αυτών, -ένα εκ των οποίων στο Γέρακα του Δήμου Παλλήνης- αυξήσεις στις αμοιβές του 15% των εργαζομένων, μειώσεις μισθών, αλλά και καθιέρωση μπόνους για τα υψηλόβαθμα στελέχη περιλαμβάνει το στρατηγικό πλάνο της «Σκλαβενίτης» για το 2018.

Add a comment

McArthurGlen Athens, Σπάτα

Εναντίον της υπουργικής απόφασης η οποία προβλέπει τη λειτουργία εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές, από Μάϊο μέχρι Οκτώβριο, σε επιλεγμένες περιοχές, προσέφυγε η McArthurGlen Athens, όχι γιατί δε συμφωνεί με το μέτρο, αλλά διότι θεωρεί ότι ο αποκλεισμός της από αυτό προκαλεί αθέμιτο ανταγωνισμό εναντίον της.  

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...