Δημήτριος Κούτρας

Την αποχώρησή του από τον όμιλο της Ελλάκτωρ προαναγγέλει ο κ. Δημήτρης Κούτρας με επιστολή του στο προσωπικό της εταιρείας, μια μέρα μετά από την επικράτηση των αδερφών Καλλιτσάντση στη μάχη για τη διεκδίκηση της διοίκησης του ομίλου.
Add a comment

Ψήφο εμπιστοσύνης στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και στο νέο Στρατηγικό Πλάνο έδωσαν οι μέτοχοι του Ομίλου, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να επέλθει αλλαγή για την ΕΛΛΑΚΤΩΡ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η παροχή μακροχρόνιας αξίας προς τους επενδυτές, όπως σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. 

Add a comment

Λεωνίδας Μπόμπολας & Σάκης Καλλιτσάντσης

Στη μέση ετήσια αύξηση του περιθωρίου λειτουργικής κερδοφορίας (EBITDA) κατά 15% μεσοπρόθεσμα και για το σύνολο των δραστηριοτήτων του ομίλου Ελλάκτωρ, στοχεύει η πρωτοβουλία Change4Ellaktor των αδελφών Καλλιτσάντση, όπως προκύπτει από την ανανεωμένη παρουσίαση που δημοσιεύτηκε χθες το πρωί.  

Add a comment

Οι βασικοί μέτοχοι της "Ελλάκτωρ"

Η αιφνίδια παραίτηση τριών μελών του Δ.Σ. της «Ελλάκτωρ», το απόγευμα της Δευτέρας, 9 Ιουλίου 2018 και η επικείμενη αντικατάστασή τους από τρία νέα μέλη στην προγραμματισμένη για μεθαύριο, Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, αποτέλεσε αφορμή κορύφωσης της αντιπαράθεσης μεταξύ των βασικών μεγαλομετόχων του Ομίλου. 

Add a comment

Λεωνίδας Μπόμπολας

Τη δημιουργία μιας νέας κατασκευαστικής εταιρείας προαναγγέλλει η πλευρά Μπόμπολα-Κούτρα σε περίπτωση που χάσει τον έλεγχο της «Ελλάκτωρ» και υποχρεωθεί σε «άτακτη έξοδο» από τον όμιλο.

Add a comment

Ολοκληρώθηκε σήμερα η συμφωνία της πώλησης του 100% της Cyta Hellas. H συναλλαγή υπεγράφη στα γραφεία της PwC στο Χαλάνδρι και περιλαμβάνει, από τη μια πλευρά, τη μεταβίβαση του 100% των μετοχών της Cyta Hellas στη Vodafone και, από την άλλη πλευρά, την καταβολή του ποσού των 118,1 εκατ. ευρώ από τον όμιλο Vodafone στην κυπριακή Cyta. 

Add a comment

Αναστάσιος Καλλιτσάντσης

«Είναι όντως σωστό αυτό που είπε ο κ. Κούτρας, ότι στους δύσκολους καιρούς πουλάς το εξοχικό, όχι το σπίτι σου. Αν όμως η σκεπή του σπιτιού στάζει, ή φτιάχνεις τη σκεπή, ή μέχρι να τη φτιάξεις μένεις στο εξοχικό. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεπουλάς το εξοχικό με την ελπίδα ότι δεν θα ξαναβρέξει και άρα δεν θα χρειαστεί ποτέ να φτιάξεις τη σκεπή», τονίζει σε ενδιαφέρουσα συνέντευξη του στην «Κ» ο κ. Αν. Καλλιτσάντσης.  Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...