Νέα πρόσκληση προς Δήμους της Αττικής να υποβάλουν προτάσεις για την ανέγερση νέων ή την επέκταση υφιστάμενων Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών απευθύνει η Περιφέρεια Αττικής. Συγκεκριμένα, καλούνται οι 15 πρώτοι Δήμοι, σύμφωνα με την Εγκεκριμένη Περιφερειακή Στρατηγική Κοινωνικής Ένταξης, και συγκεκριμένα οι Δήμοι: 

Την άμεση παρέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να διερευνήσει περιστατικό εξαπάτησης που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γραπτών εξετάσεων οδικού μεταφορέα, ζήτησε η Περιφέρεια Αττικής. 

Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Η διακοπείσα ( ΕΔΩ η είδηση)  ) 36η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, της Τρίτης 21-11-2017, θα συνεχιστεί την 28-11-2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:30, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός), με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. 

Γιάννης Σγουρός

Στην διακοπή της αποψινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου αναφέρεται με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο ο πρ. Περιφερειάρχης Αττικης, κ. Γιάννης Σγουρός, καταγγέλοντας ευθέως την Περιφερειάρχη Αττικής ότι "επέλεξε να τραπεί σε άτακτη φυγή αντί του διαλόγου και των καθαρών εξηγήσεων απέναντι στους πολίτες της Δυτικής Αττικής και στο Σώμα του Περιφερειακού Συμβουλίου."  

Ρένα Δούρου

Σειρά άμεσων, συγκεκριμένων μέτρων, καθώς και θεσμικές παρεμβάσεις, για την ανακούφιση των πληγέντων από την τραγωδία της δυτικής Αττικής κατέθεσε η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, στη χθεσινή  συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιου. 

Ρένα Δούρου

Για "προσωπική στοχοποίηση της" καταγγέλλει τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη, η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρ. Δούρου και για "διαστρέβλωση της πραγματικότητας" εγκαλεί την κ. Ντόρα Μητσοτάκη. Η ανακοίνωση της κ. Ρ. Δούρου αναφέρεται στις ομιλίες αμφοτέρων στη Βουλή και στις ευθύνες που της απέδωσαν για τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική που προκάλεσαν το θάνατο 21 συνανθρώπων μας. 

Την Περιφερειακή Αρχή της κ. Ρ. Δούρου καταγγέλλει με ανακοίνωση της η παράταξη της Περιφέρειας Αττικής, "Λαϊκή Συσπείρωση" για την διακοπή της αποψινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η "Λαϊκή Συσπείρωση" χαρακτηρίζει ως μεθοδευμένη την αναβολή της συνεδρίασης βασικό θέμα της οποίας ήταν οι πλημμύρες στη Δυτική Αττική που προκάλεσαν το θάνατο 21 ανθρώπων. 

Περισσότερα Άρθρα...