Ρένα Δούρου, Περιφερειάρχης Αττικής

«Εδώ και τρία χρόνια αλλάζουμε συστηματικά το πρόσωπο της Αττικής, προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή της στην εφημερίδα «Το Χωνί». 

Add a comment

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, με τον Πρόεδρο του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), Γιώργο Καραμπέτσο και το Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή, με στόχο τη διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος, τη βελτίωση των υποδομών και την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού. 

Add a comment

Την υποψηφιότητά του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στην Αττική, όποτε κι αν γίνουν, ανακοίνωσε ο Γιάννης Σγουρός, κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της παράταξής του, αποκαλύπτοντας παράλληλα το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του που θα είναι «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττική». 

Add a comment

Με πρωτοβουλία της διοίκησης του Ενιαίου Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) ολοκληρώθηκε η διαδικασία καταγραφής και απόσυρσης των υπό την ιδιοκτησία του, άχρηστων οχημάτων. 

Add a comment

Ρένα Δούρου

Έμφαση στην αποκεντρωμένη διαχείριση και στην ανακύκλωση των απορριμμάτων, μέσα από τη συντονισμένη συνέργεια των δύο βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έδωσε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου κατά τον χαιρετισμό της στην εκδήλωση έναρξης του έργου «Ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών σε διαδικασίες ανακύκλωσης μέσω της εφαρμογής ανταποδοτικών συστημάτων» – “Benefit As you Save – BAS”, στο πλαίσιο του INTERREG – BalkanMed 2014-2020.

Add a comment

Ξεκινά η υλοποίηση του δεύτερου προγράμματος ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων με είδη λαϊκών αγορών, ύψους 1.000.000 ευρώ για το τρέχον έτος, προς όφελος 970 οικογενειών πολυτέκνων με 3.837 προστατευόμενα τέκνα.  

Add a comment

Ρένα Δούρου

Στην φονική πλημμύρα της Δυτικής Αττικής αλλά και σε μια σειρά άλλων ζητημάτων, όπως η επιχειρούμενη αλλαγή του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων, η μεταρρύθμιση του "Καλλικράτη", κ.ά., αναφέρθηκε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου σε συνέντευξη της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στο περιθώριο των εργασιών του πρόσφατου περιφερειακού-αναπτυξιακού συνεδρίου με θέμα, «Η ανάταξη της Δυτικής Αττικής». 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...