Ανδρέας Παχατουρίδης, Δήμαρχος Περιστερίου

Για παράβαση του νόμους περί πόθεν έσχες σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών. Ο ίδιος αποδίδει τις ελλείψεις των δηλώσεων σε λάθος της λογιστικής εταιρείας που είχε αναλάβει τη σύνταξη και υποβολή τους 

Add a comment

Την πρώτη συνάντηση εργασίας με το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, είχε το μεσημέρι ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.  Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης. 

Add a comment

Στην επιλογή γενικών διευθυντών στις Περιφέρειες αναφέρεται εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών, σε συνέχεια σχετικής εγκυκλίου του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, 

Add a comment

Συνεδρίαση Δ.Σ. της ΚΕΔΕ

Στο δημαρχείο της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ την οποία απασχόλησαν, μεταξύ άλλων θέματα Πολιτικής Προστασίας, η ανάγκη βελτιώσεων του νομοσχεδίου «Κλεισθένης Ι», καθώς και το θέμα των επιδοτούμενων θέσεων στους παιδικούς σταθμούς. 

Add a comment

Tην πρώτη συνάντηση εργασίας με το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, είχε το μεσημέρι ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης. 

Add a comment

Θέμα "πλοκής συναρμοδιοτήτων" σε σχέση με τη διαχείριση των φυσικών καταστροφών και του καθαρισμού ρεμάτων θα αναδείξουν οι Περιφερειάρχες της χώρας στο νεό υπουργό Εσωτερικών, κ. Αλ. Χαρίτση στην επικείμενη συνάντηση τους. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...