Δ.Σ. ΚΕΔΕ

Κοινή Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη (Βας. Όλγας 198), πρόκειται να παραχωρήσουν, αύριο, Πέμπτη 21 Ιουνίου ώρα 12.00 μ.μ ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας, Λ.Κυρίζογλου. 

Add a comment

Ανοιχτή και εποικοδομητική συζήτηση είχαν στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) οι Δήμαρχοι Αττικής με την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Ανδρονίκη Θεοτοκάτου.  Δύο ήταν οι κεντρικές κατευθύνσεις προς τις οποίες εξελίχθηκε ο διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών. 

Add a comment

Ανδρονίκη Θεοτοκάτου

Ανοιχτή συζήτηση με την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, για θέματα που αφορούν την λειτουργία των ΟΤΑ και τα εντοπισμένα προβλήματα συνεργασίας του Ελεγκτικού Συνεδρίου με τους Δήμους, θα έχουν οι Δήμαρχοι της Αττικής στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής στα γραφεία της, επί της οδού Κότσικα 4, αύριο, Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 και ώρα 13:00. 

Add a comment

Ανδρονίκη Θεοτοκάτου

Ανοιχτή συζήτηση με την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, για θέματα που αφορούν την λειτουργία των ΟΤΑ και τα εντοπισμένα προβλήματα συνεργασίας του Ελεγκτικού Συνεδρίου με τους Δήμους, θα έχουν οι Δήμαρχοι της Αττικής στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής στα γραφεία της, επί της οδού Κότσικα 4, την Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 και ώρα 13:00. 

Add a comment

Πάνος Σκουρλέτης

Αμετακίνητος στην απόφαση του για «απλή και άδολη αναλογική» στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές του 2019 εμφανίστηκε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης κατά τη χθεσινή συνάντηση του με αιρετούς προσκείμενους πολιτικά στο Σύριζα. Η συνάντηση Υπουργού και αιρετών α' και β' βαθμού έγινε στον «Πολυχώρο Σπούτνικ», ήταν προγραμματισμένη και έγινε στο πλαίσιο μιας ανοιχτής συζήτησης επικεντρωμένης στο υπό κατάθεση στη Βουλή Νομοσχέδιο για την Αυτοδιοίκηση. 

Add a comment

Τους πίνακες μεσοπρόθεσμων προβλέψεων του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος ∆ηµοσιονοµικής Στρατηγικής 2019-2022 οφείλουν να υποβάλουν στη Γενική ∆ιεύθυνση Οικονομικών ΤΑ και Αναπτυξιακής Πολιτικής \ ∆ιεύθυνση Οικονομικών ΤΑ του ΥΠΕΣ (∆ΟΙΚΤΑ\ΥΠΕΣ) οι Δήμοι της χώρας. 

Add a comment

Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ

Μία ακόμη ανακοίνωση «υψηλών τόνων» του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλη κατά της κυβέρνησης με στόχο αυτή τη φορά την ψήφιση του «Μεσοπροθέσμου» και τις επιπτώσεις του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...