Ημερίδα υψηλού ενδιαφέροντος για την αυτοδιοικητική κοινότητα του λεκανοπεδίου Αττικής πραγματοποιείται την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12:00 από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής.  

Add a comment

Το προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού για το έτος 2019 και ειδικότερα οι δημοσιονομικές προβλέψεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, αύριο, ώρα 12:00 στα γραφεία της Ένωσης.  Add a comment

Μπιλμπάο. Γεν. Συνέλευση Δημάρχων

Αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α) μ επικεφαλής τον Πρόεδρο της, κ. Γιώργο Ιωακειμίδη συμμετέχει στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Συμφώνου των Δημάρχων για την Δημογραφική Γήρανση, στο Μπιλμπάο της Ισπανίας. 

Add a comment

Η πρόταση μεταφοράς του ΕΝΦΙΑ στους Δήμους κεντρικό θέμα της αυριανής συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και της συνάντησης με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Add a comment

Γ. Πατούλης και Α. Παχατουρίδης

Δήλωση με παραλήπτη τον πρόεδρο της Ν.Δ. -και μόνο!- πόσταρε στο Twitter ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης. 

Add a comment

Κ. Μητσοτάκης και Δ.Σ. ΚΕΔΕ

"Εμβληματική μεταρρύθμιση που αποτελεί τομή στον τρόπο αντίληψης της οργάνωσης του κράτους" χαρακτήρισε την πρότασή του για την απόδοση του ΕΝΦΙΑ στους δήμους ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή συνάντησή του με το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ. 

Add a comment

Ανδρέας Παχατουρίδης, Δήμαρχος Περιστερίου

Για παράβαση του νόμους περί πόθεν έσχες σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών. Ο ίδιος αποδίδει τις ελλείψεις των δηλώσεων σε λάθος της λογιστικής εταιρείας που είχε αναλάβει τη σύνταξη και υποβολή τους 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...