Σε σειρά πρόσθετων παρεμβάσεων για την υποστήριξη νοικοκυριών με χαμηλά εισοδήματα, τα οποία έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος λόγω οφειλών, προχωρά το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.  

Add a comment

Ένας νέος άνθρωπος από την περιοχή μας, ο 27χρονος Ραφαήλ Κουρμουλάκης, χημικός μηχανικός του Πολυτεχνείου Πατρών, κατάφερε να μετεξελίξει μια άσχημη εμπειρία που τον οδήγησε δύο φορές στο νοσοκομείο, σε προστατευτική "ασπίδα" των συνανθρώπων του.

Add a comment

Η ΕΡΓΟΣΕ έχει δρομολογήσει μελέτες που θα οδηγήσουν στην ωρίμανση κρίσιμων έργων, όπως η νέα σιδηροδρομική σύνδεση του δικτύου με το λιμάνι Θεσσαλονίκης. 

Add a comment

Εντονη πολιτική αντιπαράθεση προκλήθηκε από  τη χθεσινή  δήλωση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Δημήτρη Καρελά, ότι 35.000 παιδιά θα μείνουν φέτος εκτός παιδικών σταθμών.

Add a comment

Τους νέους διευθύνοντες στο Πρωτοδικείο και στο Εφετείο Αθήνας για την επόμενη διετία, ανέδειξαν μέσω αρχαιρεσιών οι συνάδελφοι τους δικαστές και εισαγγελείς των δύο βαθμών.  

Add a comment

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) τα οριστικά αποτελέσματα για την φιλοξενία παιδιών σε δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής». 

Add a comment

Σε πτώση αγωγού Γραμμής Μεταφοράς του Υποσταθμού στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) Παλλήνης (οικισμός Αγίου Νικολάου Κάντζας) από την οποία προκλήθηκε βραχυκύκλωμα με μικρή έκρηξη, οφείλονται οι διακοπές ρεύματος που σημειώθηκαν σήμερα, Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2018 ώρα 14:12 σε πολλές περιοχές της Αττικής. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...