Στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της Ιωάννας Ζαμπέλη επί της οδού  Αναστάσεως Χριστού και Πλάτωνος 15 - 17 στα Σπάτα, παίχθηκε το «χρυσό» δελτίο του Τζόκερ. Ο -άγνωστος μέχρι στιγμής- τυχερός επέλεξε σύστημα 23 στηλών αξίας 11,50 € και κέρδισε 5,7 εκατ. € το δεύτερο μεγαλύτερο τζακ ποτ της χρονιάς στο τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ.  

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαΐου 2017. Η ανακοίνωση εκδόθηκε από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με την επισήμανση ότι το ποσό των 49.786.353,81 ευρώ θα καταβληθεί σε 220.940 δικαιούχους και αφορά συνολικά 504.627 άτομα.

Κατηγορηματική διάψευση των δηλώσεων του βουλευτή της "Δημοκρατικής Συμπαράταξης", κ. Γιάννη Μανιάτη από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη σε σχέση με το έργο επέκτασης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου μέχρι το Λαύριο. Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΝΔ.-ΠΑΣΟΚ με προχθεσινές δηλώσεις του αμφισβήτησε την εγκυρότητα της κυβερνητικής εξαγγελίας και ειδικά του υπουργού κ. Χρ. Σπίρτζη ως προς την κατασκευή της προαστιακής σιδηροδρομικής γραμμής από τον κόμβο Κορωπίου έως τον τερματικό σταθμό του Λιμένα Λαυρίου αποκαλώντας "θεατρική παράσταση" την όλη υπόθεση. 

Οδηγίες για την εφαρμογή του συστήματος αναλογικών τελών κυκλοφορίας με το οποίο οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να καταβάλλουν μόνον μέρος των ετήσιων τελών, ανάλογα με τον χρόνο κυκλοφορίας του οχήματος τους, παρέχει με εγκύκλιο του ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής. 

Από την Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα από το Σούνιο ξεκίνησε η 18η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, χθες, Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017.  Η εν λόγω ημέρα, ήταν η πρώτη του θερινού ηλιοστασίου, η μεγαλύτερη και ταυτόχρονα μελωδικότερη ημέρα του χρόνου, η οποία και σηματοδότησε την αρχή εκατοντάδων εκδηλώσεων που για πέντε ημέρες θα «ηχήσουν» σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας. 

Στην πλήρη δικαίωση των θέσεων της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κατέληξε η Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τις κρατικές ενισχύσεις σε ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο για τον ελληνικό σιδηρόδρομο και το μέλλον του, αφαιρώντας από τη σιδηροδρομική οικογένεια αλλά κυρίως από τον έλληνα φορολογούμενο το επικρεμάμενο για πάρα πολλά χρόνια βάρος χρέους και προστίμων άνω των 16 δις ευρώ. 

Το καλοκαίρι πρόκειται να υποδεχθούν με γιορτή χαράς και αυθεντικής ευφορίας τα μέλη του Οικοτροφείου ΑΜΕΑ του Σωματείου Ναυτικών Γονέων "Η Αργώ" και έχουν κάθε λόγο να ζητούν να είμαστε εκεί, κοντά τους, με ανοιχτή την καρδιά μας και με την ολόψυχη υποστήριξη μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι το αξίζουν, καιρό τώρα προετοιμάζονται για τη μέρα αυτή για να "μας ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο της μουσικής εκεί που τα συναισθήματα μεταμορφώνονται σε νότες και οι μελωδίες αγγίζουν τα όνειρα..." 

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.