Επισπεύδονται από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι διαδικασίες για τη δημιουργία υποδομών σε εκατοντάδες οικισμούς Ρομά σε όλη τη χώρα, με άμεσο στόχο τη βελτίωση συνθηκών διαβίωσής τους.  Add a comment

Στάσεις εργασίας αύριο, Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 από τους εργαζόμενους στα μέσα μεταφοράς. Ειδικότερα: χωρίς μετρό θα μείνει η πρωτεύουσα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη, συμμετέχοντας όπως τονίζει το ΣΕΛΜΑ «στις κινητοποιήσεις εναντίων στην ψήφιση των νέων μέτρων». 

Add a comment

Την απόφαση διακοπής της λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού του Ιδρύματος "Η Παμμακάριστος" καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής αναδεικνύοντας παράλληλα τα αδιέξοδα στα οποία οδηγούνται στο μέσον της εκπαιδευτικής περιόδου, οι γονείς των παιδιών.

Add a comment

Άρχισαν οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς των δήμων, συμπεριλαμβανομένων των τετράχρονων σε δήμους, όπου δεν είναι ακόμα υποχρεωτική η εγγραφή τους στα νηπιαγωγεία. 

Add a comment

Παύλος Γιαννακόπουλος

Στο πένθος βυθίστηκε -κυρίως- η αθλητική κοινότητα της χώρας στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του πατριάρχη της οικογένειας Γιαννακόπουλου, Παύλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ώρες (Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκλιπών ήταν διαχρονικός αρωγός της τοπικής κοινωνίας με εκατοντάδες πράξεις ουσιαστικής υποστήριξης και προς πολλές κατευθύνσεις. 

Add a comment

Παιδικός Σταθμός ιδρύματος «Η Παμμακάριστος»

Αναστέλλεται επ΄αόριστον η λειτουργία του Παιδικού Σταθμού του Ιδρύματος για το Παιδί «Η Παμμακάριστος», σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ.Σ. που υπογράφει ο πρόεδρος του, κ. Νίκος Ρούσσος, εξαιτίας των σημαντικών, αρνητικών οικονομικών αποτελεσμάτων του Παιδικού Σταθμού επί σειρά ετών. 

Add a comment

Σε επιφυλακή αλλά καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι επιστήμονες για τον σεισμό 4,2 Ρίχτερ που έγινε χθες, 10 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα στην Αττική. Η αρχική εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου έκανε λόγο για σεισμό 4,2 ρίχτερ, το επίκεντρό του ήταν 28 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Αθήνας, στο Σέσι Γραμματικού. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...