Στη διακοπή της συνεργασίας με τις ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι για τη φύλαξη των σταθμών του μετρό και του ΗΣΑΠ προχωρά η κυβέρνηση, αναθέτοντας το έργο αυτό στην Ελληνική Αστυνομία.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και η καταβολή του μερίσματος στους δικαιούχους θα γίνει σήμερα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου. 

Σε στάσεις εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής συμμετέχοντας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου. 

Στις μετακινήσεις επικεντρώνονται οι επιπτώσεις της σημερινής 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στα μέτρα λιτότητας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία αναμένεται για το επιβατικό κοινό. 

Ακατάλληλα παρασκευάσματα κρέατος, συνολικού βάρους 73 κιλών, κατέσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά. 

Περισσότερα Άρθρα...