Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο νόμος 4487/2017 "Ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου, τροποποίηση του ν. 3548/2007, σύσταση μητρώου περιφερειακού και τοπικού Τύπου, ειδική σήμανση γραμμωτού κώδικα στις έντυπες εκδόσεις, δημιουργία θεσμικού πλαισίου για την ενίσχυση της παραγωγής οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις."

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών, με την εκλογή των υπόλοιπων μελών του προεδρείου σήμερα, μετά από μυστική ψηφοφορία.

Ιβάν Σαββίδης

Στον Ιβάν Σαββίδη μεταβιβάστηκαν οι εφημερίδες και τα ηλεκτρονικά μέσα, "Έθνος" και "Έθνος της Κυριακής", η οικονομική εφημερίδα "Ημερησία" έναντι  3 εκατ. ευρώ και 580.000 ευρώ αντιστοίχως.  Η εταιρεία Dimera του κ. Ιβάν Σαββίδη εκπροσωπήθηκε στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, όπου έλαβε χώρα η διαδικασία του αναγκαστικού πλειστηριασμού, δια του δικηγόρου κ. Νικολάου Ανδρικόπουλου. 

Οι εφημερίδες του εκδοτικού ομίλου 'Πήγασος"

Η Επιτροπή Εργαζομένων της “Πήγασος ΑΕ” εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει πως θα πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους προκειμένου να βρεθεί λύση για τα ιστορικά Μέσα του Ομίλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Εδώ και λίγα 24ωρα το εκδοτικό συγκρότημα “Πηγασος” βρίσκεται αντιμέτωπο με την μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του. 

Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ αύριο αναμένεται να υπογράψουν τις απολύσεις τους, ενώ η νέα διοίκηση αναμένεται να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές τους, (δύο μηνιάτικα), μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. 

Η Μαρία Αντωνιάδου εξελέγη πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.Η εκλογή έγινε με μυστική ψηφοφορία. Στη θέση του γενικού γραμματέα της Ένωσης εξελέγη ο Σταύρος Καπάκος. Η Πρόεδρος πρόσκειται στη ΝΔ και ο Γραμματέας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δύσκολη η τρέχουσα χρονική συγκυρία για την ιστορική, οικονομική εφημερίδα "Ναυτεμπορική" καθώς κατέστη ληξιπρόθεσμο και άμεσα απαιτητό συνολικό οφειλόμενο ποσό, ύψους 6,5 εκατ. ευρώ, μετά την καταγγελία της σύμβασης πίστωσης από την τράπεζα "Eurobank." Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εκδοτικής εταιρείας, "θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε η διεξαγωγή διαπραγματεύσεων με την πιστώτρια Τράπεζα να καταλήξει σε λύση ικανοποιητική και για τα δύο μέρη.» 

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.