Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) απευθυνόμενο σε παιδιά άνω των 6 ετών και εφήβους πρόκειται να λειτουργήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Κορωπί υπό την ευθύνη της Κοινωφελούςς Επιχείρησης του Δήμου Κρωπίας (Κ.Ε.Δ.Κ.) στο πλαίσιο της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”,

Add a comment

Μια εξαιρετικού ενδιαφέροντος πληροφορία για την περιοχή μας. Στην Παλλήνη, βρίσκεται το μεγαλύτερο εκτροφείο εξωτικών πτηνών σε Ελλάδα και Βαλκάνια και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. 

Add a comment

Δημ. Συμβούλιο Παιανίας

Συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση την Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 και ώρα 19:30 το Δημοτικό Συμβούλιο Παιανίας με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Στα προς συζήτηση θέματα περιέχεται και η τροποποίηση της μελέτης αποχέτευσης εσωτερικού δικτύου Δημοτικής Ενότητας Γλυκών Νερών Δήμου Παιανίας. (Απορίας άξιον, ποια η σκοπιμότητα που ένα τόσο σοβαρό ζήτημα προγραμματίζεται να συζητηθεί τελευταίο!)   

Add a comment

Παραλιακή οδός Νέων Παλατίων - Μαρκοπούλου

Την κατασκευή πεζοδρόμου κατά μήκος της παραλιακής οδού Νέων Παλατίων - Μαρκοπούλου στον Δήμο Ωρωπού, εξασφάλισαν, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Ωρωπού, Θωμάς Ρούσσης. 

Add a comment

Το ποσό των 8.863.012 € διεκδικεί μέσω δικαστικής οδού από το Δήμο Παιανίας, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. .Ειδικότερα:  

Add a comment

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων και συλλόγων του Δήμου και πολυάριθμων πολιτών, εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου το Σπίτι των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σαρωνικού, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 24 στα Καλύβια, όπου θα στεγάζονται στο εξής το Κέντρο Κοινότητας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο, χρηματοδοτούμενα προγράμματα από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και την Περιφέρεια Αττικής, όπως επίσης και το Βοήθεια στο Σπίτι.

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...