Τα τελικά αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των 9 μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ανατολικής Αττικής γνωστοποίησε μέσω του συνταχθέντος πρακτικού, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Κόμματος.Πρώτος στην κατάταξη, ο κ. Παναγιώτης Γαβριήλ με 557 σταυρούς και δεύτερος ο κ. Κεσσίδης Σάββας με 380.

Add a comment

Δημ. Συμβούλιο Παιανίας

Με εγγεγραμμένα στην ημερήσια διάταξη 13 θέματα, συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση αύριο, Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παιανίας στην αίθουσα συνεδριάσεων  του πρώην 1ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας επί της πλατείας Ζωοδ. Πηγής. 

Add a comment

Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης

Ο Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης, πρ. Πρόεδρος Κοινότητας Ανθούσας και για ένα διάστημα (2011) επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παλλήνης, επανεκλέχθηκε στη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Παλλήνης στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής. Η υποψηφιότητα του υποστηρίχθηκε σχεδόν από το σύνολο των ψηφισάντων μελών της ΝΔ. Δήμου Παλλήνης και η επιτυχία του σηματοδοτεί την αφετηρία μιας οργανωτικής επανεκκίνησης υπό τη δική του καθοδήγηση. 

Add a comment

Γιορτή για τις μητέρες  στο Αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού (Καλύβια) ετοιμάζουν την Κυριακή, 13 Μαϊου στις 17:30 ο Δήμος Σαρωνικού, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Σαρωνικού και η εφημερίδα ΣΑΡΩΝΙΚΟΣNEWS. 

Add a comment

Ζήτημα μείζονος πολιτικής και ηθικής σημασίας το οποίο ως ένα βαθμό αναδεικνύει το διαχρονικά ιδιότυπο τρόπο λειτουργίας του Δήμου Παλλήνης, ανέδειξε η πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη συζήτηση του Ισολογισμού του οικονομικού έτους 2012!Ειδικότερα: έξη χρόνια μετά το 2012, η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να εισάγει στο Δ.Σ. τα οικονομικά στοιχεία "δούναι και λαβείν" που "καταγράφηκαν" κατά το έτος εκείνο, δίχως να ζητήσει έστω μια συγνώμη από τους Δημότες για την αδυναμία της να προστατέψει την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου Παλλήνης.  

Add a comment

Νέα Συμβούλια στις Δημοτικές Τοπικές και Νομαρχιακές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής -όπως και σε όλη τη χώρα- με κύρια στόχευση την προετοιμασία του κόμματος σε τοπικό και υπερτοπικό επίπεδο εν όψει των τριών εκλογικών αναμετρήσεων στη διάρκεια του 2019. Των Ευρωεκλογών, των Δημοτικών/Περιφερειακών και των Εθνικών.

Add a comment

Ανδρέας Γλαβάς

Υποψηφιότητα για το αξίωμα του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ανατολικής Αττικής ανακοίνωσε με δήλωση του ο κ. Ανδρέας Γλαβάς, ζητώντας την στήριξη των μελών του κόμματος στους 13 Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...