Η Παλλήνη έχασε το γελαστό παιδί της!

Παντελής Περιστέρης

Τοπικες
Γραμματοσειρα

Η τοπική κοινωνία δεν πρόκειται να ξαναδεί στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης τον άνθρωπο που ήταν σημείο αναφοράς τόσο για το αδαμάντινο του χαρακτήρα του, όσο για το αυθεντικό, αθώο χαμόγελο που σταθερά και αδιάλειπτα ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.


Ο Παντελής Περιστέρης, έφυγε απρόσμενα από τη ζωή χθες το απόγευμα, σε ηλικία μόλις 49 ετών. Άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος ανησύχησαν για την μη ανταπόκριση του στις τηλεφωνικές τους κλήσεις και διαπιστώνοντας ότι πλησίον της κατοικίας του ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό του, μπήκαν στο σπίτι του όπου και τον βρήκαν λίγα δευτερόλεπτα μετά, νεκρό στο χώρο του μπάνιου.

Εκλήθη η αστυνομία, δεν βρέθηκαν κακώσεις που να παραπέμπουν σε ενέργεια τρίτων και η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο προς ιατροδικαστική γνωμάτευση.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αποδίδουν το θάνατο του σε παθολογικά αίτια.

Ο Παντελής Περιστέρης εργαζότανε επί σειρά πολλών ετών μέχρι και χθες, στο Δήμο Παλλήνης, κουμπάρος στο γάμο του ήταν ο πρ. Δήμαρχος Παλλήνης κ. Σπύρος Κωνσταντάς, ήταν πατέρας τριών παιδιών και δεδομένου ότι ήταν γέννημα-θρέμμα της Παλλήνης, ήταν ευρέως γνωστός στην κοινωνία της πόλης.

Η ευγένεια αλλά και ο εν γένει χαρακτήρας του, πράος, συναινετικός, δοτικός, με υψηλό χιούμορ, έχαιραν αναγνώρισης και εκτίμησης από τους συμπολίτες του για τους δε φίλους του, ήταν "ο Παντελής με την έξω καρδιά."

Το πάθος του ήταν τα φουσκωτά σκάφη θαλάσσης, συμμετείχε σε αθλητικές διαγωνιστικές διοργανώσεις και παράλληλα, συχνά προσέφερε ανιδιοτελώς της υπηρεσίες του, μεταφέροντας εθελοντές γιατρούς σε μικρά νησιά για παροχή προληπτικής υποστήριξης.

Η απώλεια του Παντελή, συγκλόνισε γνωστούς και φίλους, από χθες που η είδηση του θανάτου του διακινούνταν με ταχύτητα "φωτός" στην πόλη, δύσκολα γινότανε πιστευτή, κάποιοι από τους στενούς φίλους του την εκλάμβαναν "ως μία ακόμη πλάκα του Παντελή..." και εύλογα, η μορφή του θα διατηρηθεί ανεξίτηλη στη συλλογική μνήμη για τον απλό λόγο, ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος και ιδιαίτερα αγαπητός συμπολίτης.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο, Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Παλλήνης.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον «Νεολόγο» και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε, να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.

Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.