Σε έκτακτη συνέλευση καλεί τους συμπολίτες του ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Δημ. Κιούσης για προβλήματα που επιβαρύνουν την πόλη

Τοπικες
Γραμματοσειρα

Σε έκτακτη συνέλευση καλεί ο Δήμαρχος Κρωπίας, κ. Δημήτριος Κιούσης τους κατοίκους του Δήμου με θέματα συζήτησης -και ενημέρωσης εκ μέρους του- την ηχορύπανση -αναδείχθηκε σε μεγάλο πρόβλημα για την τοπική κοινωνία- τις αυξανόμενες παραβατικές συμπεριφορές σε συγκεκριμένη γειτονιά της πόλης και τις παράνομες καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων και αγροτεμαχίων. 

Η πρωτοβουλία του Δημάρχου είχε θετική απήχηση στην τοπική κοινωνία και για ένα επιπρόσθετο λόγο: αναδεικνύει στο "φως της ημέρας" προβλήματα που χαρακτηρίζουν την πόλη και τίθεται ενώπιον των συμπολιτών του τόσο για να τους ακούσει όσο και για να τους ενημερώσει.

Η Συνέλευση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017, ώρα 19:30 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου (Βασιλ.Κωνσταντίνου 47).

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον «Νεολόγο» και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε, να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.

Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.