Παραδοσιακό Πανηγύρι

Το παραδοσιακό πανηγύρι του χωριού θα αναβιώσει στην πλατεία Ξενοφώντα, στα Σπάτα, την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 και από ώρα 22:00 με πρωτοβουλία του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος " Ο ΞΕΝΟΦΩΝ" του Δήμου Σπάτων -Αρτέμιδος. Στην εκδήλωση, εκτός του καλλιτεχνικού προγράμματος  θα εμφανιστούν και ομαδικά σχήματα παραδοσιακού χορού. 

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μαρκοπούλου

Συνεδριάζει την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαρκοπούλου υπό την προεδρία του κ. Χρήστου Δρίτσα. 

Νεκροί είναι οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες στο ψεκαστικό ελικόπτερο που κατέπεσε πριν από τις 10 το πρωί στον υδροβιότοπο του Σχοινιά Μαραθώνα. Πρόκειται για τον χειριστή του ελικοπτέρου κι ενός φύλακα στην περιοχή του Σχοινιά. 

Παπασιδέρεια 2017

Με επιτυχία και με οργανωτική αρτιότητα πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017, το απόγευμα, η ετήσια αθλητική εκδήλωση Στίβου «Παπασιδέρεια» που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ ΣΦΗΤΤΟΣ και ο Δήμος Κρωπίας. 

Διακοπή ρεύματος σε εκτεταμένο αριθμό δρόμων της  Παλλήνης και του Γέρακα "προς διευκόλυνση των εργασιών συντήρησης του δικτύου μεταφοράς ρεύματος", ανακοίνωσε ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.)  

Αποκατάσταση βλάβης δικτύου ύδρευσης

Ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Σπάτων-Αρτέμιδος, κάνει γνωστό ότι την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 και από ώρα 08:00΄ π.μ. έως 12:00΄ το αργότερο,θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής βλάβης του δικτύου ύδρευσης στην οδό Αγ. Θωμά (Ε.Ο. Σπάτων – Παιανίας) πλησίον του Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου. 

Αναχώρησε την Τρίτη 20 Ιουνίου για το Bath της Μ. Βρετανίας η Ομάδα Ρομποτικής FO.R.T. (Fokaia Robotics Team) του Δημοτικού Σχολείου Φώκαιας, προκειμένου να λάβει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό First Lego League. 

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.