Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο 24χρονος Ε. Μ. κάτοικος Ανθούσας, κατηγορούμενος για εμπρησμούς από πρόθεση. Η προφυλάκιση του διατάχθηκε μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του στον 23ο τακτικό ανακριτή Αθηνών στη διάρκεια της οποίας, ομολόγησε τις πράξεις του.

Με γρήγορους ρυθμούς (εντός της προθεσμίας) μέχρι τέλος της εβδομάδας ολοκληρώνεται ο πλακοσκεπής κεντρικός αγωγός ομβρίων επί της οδού Μικράς Ασίας, με αποτέλεσμα να καταστεί λειτουργικό το σύνολο του αντιπλημμυρικού έργου της Αναβύσσου. 

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στις περιοχές Μελισσουργός και Γαλαναίϊκα της Σαρωνίδας. Σε ότι αφορά την κορυφογραμμή του όρους Σκόρδι (παρακάτω η φωτογραφία) η οποία φλεγόταν όλη τη νύχτα, πυροσβεστικά καναντέρ που ξεκίνησαν τις πτήσεις στις πρώτες πρωινές ώρες (06:40 π.μ.) βοήθησαν με τις αλλεπάλληλες ρίψεις νερού να τεθεί υπό απόλυτο έλεγχο η φωτιά. 

Ανεξέλεγκτο μαίνεται το ανατολικό μέτωπο της πυρκαγιάς στα Καλύβια Θορικού, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία, καθώς είναι νύχτα και οι άνεμοι δεν λένε να κοπάσουν.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες, Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017, η επιχείρηση κλαδέματος δέντρων και απομάκρυνσης βλάστησης επί του οδοστρώματος σε τμήματα  της παραλιακής Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου Δήμου Κρωπίας από συνεργείο μισθωμένο από την Περιφέρεια Αττικής ύστερα από αίτημα του Δημάρχου Κρωπίας, Δημητρίου Κιούση. 

Ο κ. Πάνος Ροζάκης, είναι Δημότης του Δήμου Παλλήνης, κάτοικος του οικισμού Μάριζα και εξ όσων ο ίδιος αναφέρει, καθημερινός επισκέπτης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, προφανώς για την προσωπική του άθληση. 

Δωρεάν διανομή ροδάκινων προς τις ευπαθείς κατηγορίες  πολιτών του Δήμου Παλλήνης  (Δικαιούχοι ΤΕΒΑ, Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης, Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι, άνεργοι, δικαιούχοι Κοινωνικού παντοπωλείου), 'εχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη, 1η Αυγούστου 2017 από τις 10:30 έως 13:30. 

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.