Σωτήρης Μεθενίτης, Δήμαρχος Μαρκοπούλου

Οξύτατη αντίδραση του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σωτήρη Μεθενίτη στην «συναπόφαση» της ΕΥΔΑΠ και των Δημάρχων Κρωπίας και Σαρωνικού να καταλήγουν τα λύματα αποχέτευσης των περιοχών Αναβύσσου, Σαρωνίδας, Λαγονησίου -διοικητικά ανήκουν στο Δήμο Σαρωνικού- και Αγ. Δημητρίου Κορωπίου και Αγ. Μαρίνας Κορωπίου (Δήμος Κρωπίας) στο ΚΕΛ Κρωπίας-Παιανίας 

Add a comment

Συνεχίζεται η πορεία υλοποίησης του αποχετευτικού δικτύου στις περιοχές Κορωπίου-Παιανίας το οποίο θα ολοκληρωθεί εντός του 2019 παρά τις καθυστερήσεις από το δασαρχείο και την Αρχαιολογική Υπηρεσία που σημειώνονται σήμερα. 

Add a comment

Γιώργος Σοφρώνης, Δήμαρχος Σαρωνικού

Απάντηση στην προσωπική ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη (και συμπολίτη του) Πέτρου Φιλίππου αναφορικά με τις δηλώσεις του για την αποχέτευση του παραλιακού μετώπου Σαρωνικού και «την ευκαιρία που χάθηκε να επιτευχθεί η σύνδεση του με το ΚΕΛ Ψυττάλειας» δημοσιοποίησε σήμερα, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης. 

Add a comment

Παναγιώτης Μερτύρης

Να ζητήσει συγνώμη από τους δημότες του Δήμου Παλλήνης για τη ψευδή δήλωση του, "το έργο της αποχέτευσης θα έχει δημοπρατηθεί ως το τέλος του 2017" καλεί με μακροσκελή δήλωση του, το Δήμαρχο Παλλήνης κ. Α. Ζούτσο, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Παναγιώτης Μερτύρης. 

Add a comment

Πέτρος Φιλίππου, Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής

...Απάντηση στην απάντηση στο φλέγον ζήτημα της αποχέτευσης του παραλιακού μετώπου Σαρωνικού. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου -και επί σειρά ετών Δήμαρχος Σαρωνικού στη διοίκηση του οποίου συμμετείχε και ως Αντιδήμαρχος, ο σημερινός Δήμαρχος- σπεύδει να απαντήσει στον κ. Γιώργο Σωφρόνη και στα όσα υποστήριξε με προσωπική ανακοίνωση του, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι, 

Add a comment

ΚΕΛ Πλατύ Χωράφι Σπάτων

Ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, χαρακτηρίζει ως "απολύτως επιτυχή την τεχνική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την 15η Ιανουαρίου, μεταξύ εκπροσώπων: 

Add a comment

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργασίες του έργου αποχέτευσης ακαθάρτων και Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Κρωπίας-Παιανίας και σύμφωνα με τη διαβεβαίωση του Δημάρχου Κρωπίας κ. Δημ. Κιούση, βρίσκονται εντός του χρονοδιαγράμματος του τροποποιημένου προγράμματος περαίωσης του. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...